VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Gården byter ägare - 28 nov

Välkommen på Gården byter ägare träff på Bjärsjölagårds Slott tisdagen den 28 nov kl 18,00

Så här gör du!

I formuläret nedan väljer du först önskad ort för evenemanget du vill gå på, fyll sedan i resterande fälten. Om du vill lägga till fler besökare som du tar med, så fyller du först i dina uppgifter enligt ovan följt av att klicka på knappen "lägg till gäst" under fälten i formuläret. När du fyllt i de som kommer, klickar du slutligen på "registrera mig" för att skicka in din anmälan.

Du får en bekräftelse till den mejladress du angett, i denna får du också info om vilken lokal som gäller. Dagen innan träffen genomförs, skickas ett nytt mejl med en påminnelse!

Kom ihåg att fylla i alla fält i formuläret! 

För att kunna skicka in din anmälan, behöver du fylla i samtliga fält. Om du saknar en mejladress ber vi dig fylla i enligt formatet ditt-telefonnummer@apsisfake.com i fältet för e-post nedan, var då också medveten om att du inte får en bekräftelse på ditt val av träff utan du bör notera den separat hos dig när du fyller i dina uppgifter.

Du kan även ringa in din anmälan på telefon 0771-18 08 11.

Om en träff är fullsatt - väntelista

Om en träff/ort i listan nedan är grå och inte klickbar, innebär det att träffen är fullsatt alternativt att sista anmälningsdag är passerad och därmed inte möjlig att delta på denna gång. Kolla då om det finns en annan ort/träff som kan passa dig och är fortsatt öppen att anmäla dig till.

Alla träffar har ett antal platser på en väntelista om träffen är fullsatt. Du får då ett mejl när du skickat in din anmälan med information att du är placerad i turordning om det blir platser lediga vid eventuell avbokning.

Välkommen!

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL