Coach med smak för det digitala

Coachproffset Malin Emilsson hjälper andra företag att bli mer lönsamma, må bättre och nå sina mål. Med LRF Konsults tjänst Digital företagare får hon mer tid över till det hon är bäst på.

Malin Emilsson är certifierad coach och driver aktiebolaget Kraft & Balans i Skövde. Hennes arbetsdagar är ofta både långa och hektiska. Enskilda samtal, gruppcoachningar, undervisning och inspirationsföreläsningar avlöser varandra. Dessutom reser hon ofta till uppdrag i storstäderna, inte minst när hon utbildar andra coacher hos välrenommerade Gothia Akademi i Göteborg. Med administration och annat ovanpå det krävs både struktur och god planering för att få allt att klaffa.

- I början skötte jag också bokföringen själv, men jag upptäckte snart att det inte var någon bra lösning, säger hon.

Hon är ”internationellt certifierad professionell coach och utvecklingskonsult”

Enkelt uttryckt betyder det att Malin är proffs på att bland annat hjälpa små och medelstora företag att nå sina mål.

- Allt fler ledare inser att det inte räcker att titta på siffror för att göra ett företag lönsamt och framgångsrikt. Företagen består ju av människor, som alla har en enorm kapacitet bara den används på rätt sätt, menar Malin och fortsätter:

- Det handlar om att se saker som de är, att verkligen lyssna in var problemen ligger hos varje företag. När det är gjort kan man börja jobba med individuella strategier för att nå resultat, säger hon.

Hjälp med bokföringen

Malin har förstås stor användning av sin profession även när hon jobbar med att utveckla sitt eget företag. Men när det gäller ekonomi och redovisning tar hon gärna hjälp utifrån. Närmare bestämt från LRF Konsult och tjänsten Digital företagare.

- Jag tror att alla tjänar på om vi som driver företag anlitar varandra istället för att försöka lösa allt själva. På det viset kan vi alla koncentrera oss på det vi kan allra bäst, säger hon.
Med tjänsten Digital företagare får hon hjälp med den löpande bokföringen, kan sköta allt från kvittohantering till fakturering i mobilen och får dessutom personlig rådgivning av sin redovisningskonsult när det behövs.

Värdefullt att kunna bolla strategiska frågor

- Jag gillar att LRF Konsult precis som jag jobbar mycket med individuella lösningar. Jag köper inte bara ett fyrkantigt paket, utan kan välja precis de tjänster jag behöver i mitt företag. För mig är det värdefullt att också kunna bolla de strategiska frågorna: Vilka ekonomiska mål är rimliga? Hur mycket behöver jag dra in? När är det klokt att investera? Det gör att jag känner trygghet och kan lägga min energi på det jag faktiskt jobbar med.

Vill du veta hur LRF Konsult kan hjälpa dig att utveckla ditt företag?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig.

Kontakta oss

Bli Digital Företagare

 
Läs mer om Digital Företagare »