Ledigt jobb- Ekonom/Skogsekonom

Brinner du för att ge skogsägare rådgivning? Till vårt kontor i Sollefteå söker vi nu en ekonom/skogsekonom.

Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårt kontor i Sollefteå söker vi nu en ekonom/skogsekonom. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning

I nära samarbete med våra kunder genomför du rådgivning inom skogsekonomi och skatt, upprättar kapitalvinstberäkningar, deklarationer och bokslut. Du kan också komma att arbeta med upprättande av skogsbruksplaner och värderingsuppdrag. I rollen som skogsekonom ingår även arbete med tillväxt och nykundsbearbetning och du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Vem är du?

Vi ser att du är utbildad skogsmästare, skogsvetare, jägmästare eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta skogsbruksplaner och utföra värderingsuppdrag. Har du dessutom erfarenhet av generationsskiften är det en fördel. Viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till din skogliga bakgrund. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster har du en nyfikenhet på nya digitala lösningar mot kund.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete, och du drivs av att skapa resultat över förväntan!

Vad erbjuder vi dig?

För tredje året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt god kompetensutvecklingsmöjligheter - Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjlig. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Anneli Solin 0620 259 25, anneli.solin@lrfkonsult.se

Fackliga representanter
Unionen, Pär Wiklund, tel. 063-15 71 21
SACO, Maria Bellskog, tel. 060-67 88 03

Portrait

Kontakta gärna mig!

Anneli Solin, kontorschef på LRF Konsult Sollefteå Tfn: 0620-259 25 Välj ett annat kontor
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.

Kontakta oss