Kundberättelse: LRF Konsult som stöd från start till mål

Elisabeth Hebbe har varit kund hos LRF Konsult i Karlstad, med konsulten Marie Skoog, under många år i olika utsträckning då hon har en gård tillsammans med sina syskon. När hon startade upp sitt aktiebolag för 20 år sedan var det ett naturligt steg att ta hjälp på samma ställe.

 

”Det känns tryggt med allt under ett tak!”


Smidigt med bokföring online

Efter år av inlämnande av pärmar fulla med papper ville Elisabeth ta steget till en nätbaserad redovisning och testade EkonomiOnline, LRF Konsults anpassade version av Fortnox bokföring. Hon fotade av fakturor och kvitton och laddade upp på nätet där konsulten kunde logga in och bokföra allt. Verktyget tillåter också ständigt aktuella rapporter som är lätta att plocka ut.

Ett stöd från start till mål

Under slutet av 2017 bestämde sig Elisabeth för att sälja sitt aktiebolag och fick då hjälp med försäljningen. Marie tog fram en proffsig presentation av företaget fyra år tillbaka i tiden och fanns med som kontaktperson under hela processen. För att undvika att oklarheter skulle uppstå mellan Elisabeth och köparen fanns Sara Hjalmarsdotter Gund, jurist på LRF Konsult i Karlstad, till hjälp med allt från aktieöverlåtelseavtal till formuleringar i försäljningsdokumenten för att slutföra affären.

Elisabeth är mycket nöjd över att ha anlitat LRF Konsult och lyfter fördelen med att ha all rådgivning på samma ställe, ”De är duktiga och jag vet att de för en dialog om det uppstår frågor. Det känns bra att anlita någon där all kunskap finns under ett tak och där jag vet att de tar hjälp av varandra om det uppstår en situation som kräver det!”

Kontakta oss