Informationskväll Skogsbruk och Juridik 24 april

LRF Konsult i Svenljunga och Handelsbanken Svenljunga/Tranemo bjuder nu in till en informationskväll om Skogsbruk och Juridik 24 april kl 18.00-20.30.

Köpa eller sälja skogsfastighet?

Intresset för att investera i skogsmark är fortsatt stort och konjunkturen har under 2018 varit mycket stark. Detta visar sig genom stigande priser på skogsmark. Hur ser det ut i vår region? Vad är värdet på din skog? Behöver du göra en ny skogsbruksplan? Vad ska du tänka på inför försäljning/köp av skogsfastighet?

Vårda och utveckla värdet på skogsfastigheten

Förra sommarens torka har gett skogens elaka fiende granbarkborren alldeles för stor framfart! Vad kan du göra för att skadorna som den orsakar ska bli så små som möjligt? När behöver du agera?

Handelsbankens regionschef Skog & Lantbruk Lena Lund och LRF Konsults mäklare och jägmästare Stefan Adolfsson ger matnyttiga tips och råd för dig som äger skog idag eller kommer att bli skogsägare!

Trygga din framtid

Trygga din framtid med en framtidsfullmakt eller ett testamente. Undvik arvstvister och få kontroll över vem som ska företräda dig om du själv inte har möjlighet att sköta din ekonomi.

LRF Konsults jurist Anna Juteryd berättar varför detta berör alla!

Tid & plats

Tid: 24 april 2019 kl 18.00 – 20.30
Plats: Kinds Golfklubbs restaurang
Vi bjuder på kaffe och fralla!

Anmäl dig nu

Anmäl dig till Anna Ekman, LRF Konsult, anna.ekman@lrfkonsult.se, 0321 – 173 88
Din anmälan behöver vi senast den 22 april. Vi har ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. 

Varmt välkommen!