Testamente och framtidsfullmakt till paketpris

Ta del av erbjudande om paketpris tom 15 juni 2019. Trygga din framtid med en framtidsfullmakt eller ett testamente. Undvik arvstvister och få kontroll över vem som ska företräda dig om du själv inte har möjlighet att sköta din ekonomi. LRF Konsults jurist Johnny Borgström hjälper dig att undvika oförutsedda händelser.

LRF Konsults jurist Johnny Borgström hjälper dig att trygga din framtid men en framtidsfullmakt eller ett testamente. Just nu erbjuder vi ett paketpris på båda tjänsterna.

Erbjudande

Vi skriver din framtidsfullmakt eller ditt testamente till ett fast pris om 3 900 kr inkl. moms vardera. Paketpris för båda är 7 000 kr inkl. moms. Uppge kampanjkod ”Testamente 2019” för att ta del av erbjudandet.

Priserna gäller enklare testamenten och fullmakter som bokats senast 15 juni 2019, där dokument upprättas efter ett (1) kundmöte hos LRF Konsult i Ulricehamn eller Svenljunga.

Vad är en framtidsfullmakt?

En framtidsfullmakt är en fullmakt som du kan ge till en eller flera personer i förebyggande syfte. Många drabbas förr eller senare av något som gör det svårt att ta hand om sig själv och sin ekonomi. Tidigare har det enda alternativet varit för de anhöriga att gå igenom en lång och komplicerad process för att ordna god man och förvaltare. I och med att du själv väljer vem eller vilka som ska företräda dina intressen gör du det möjligt att behålla kontrollen över frågor som du tycker är viktiga, både som privatperson och företagare.

Alla behöver ett testamente

Trots att arvstvister är vanligt förekommande, är det endast en liten del av Sveriges befolkning som har tecknat ett testamente. Har du tänkt på att:

  • sambor aldrig ärver varandra utan testamente
  • makar inte alltid ärver varandra utan testamente
  • arv aldrig blir enskild egendom utan testamente
  • en handling som inte uppfyller lagens formkrav förtestamente inte gäller - även om handlingen innehåller uppgifter om vem du vill ska ärva dig

Låt mig hjälpa dig att skriva testamente, jag som jurist översätter dina tankar till juridiskt hållbara och korrekta förordnanden. Ett tydligt utformat testamente kan underlätta mycket för dina anhöriga och minska risken för framtida arvstvister.

Kontakta mig för att boka en tid

Hör gärna av dig så vi kan boka en tid för att träffas. Mina kontaktuppgifter hittar du i kontaktformuläret bredvid.