Fördjupningskurs i hästföretagande

Nu har hästföretagare möjlighet till kompetensutveckling i företagande! LRF Konsult är en del av Hästföretagarcentrum vars vision är Fler och mer hållbara, lönsamma och kunskapsbaserade hästföretag i hela landet.

Kursen vänder sig till dig som har minst 5 års erfarenhet av hästföretagande i någon form eller som har gått utbildning på en av Hästnäringens riksanläggningar och har två års erfarenhet av eget hästföretagande eller att leda hästverksamhet.

 

Syftet är att kursen ska ge dig kunskap, styrka och inspiration att ytterligare utveckla ditt företagande. Träffarna är seminariebetonade och erfarenhetsutbyte är en viktig del.

 

Kursen leds av föreläsare från LRF Konsult, bland andra Anna Lundberg, Carl Dyrendahl, med flera. Kursen baseras på den nya digitala utbildning som Hästföretagarcentrum har tagit fram. Se mer på lrf.se.

 

Under träffarna gör vi fördjupningar i de olika modulerna. Den digitala kursen ingår i kurspriset och du får en liten ”hemläxa” kopplad till denna.

Program

Vi träffas 4 kvällar, kl 18-21 på Ridskolan Strömsholm.

  •  Träff 1 – 24 oktober: Vision och affärsidé, målstyrning.
  • Träff 2 – 31 oktober: Nulägesanlys och marknad.
  • Träff 3 – 7 november: Organisation, administration och ekonomi.
  • Träff 4 – 14 november: Risker, möjligheter och framtid. Inspirationsföreläsning av framgångsrik hästföretagare. Gemensam middag.

Kostnad och anmälan

Kurskostnad: 3 150 kr ex moms. (3 938 kr inkl. moms).

Fika träff 1-3 och middag träff 4 samt utbildningsmaterial ingår.
Anmälan och betalning via Tickster senast den 15 oktober.

 

Varmt välkommna!

 

Kontakta oss