Robotgräsklippar-leverantören ser klara fördelar med EkonomiOnline

Robotgräsklippar-leverantören, SP Entreprenad AB, ser klara fördelar med att ha bokföringen i EkonomiOnline och tycker det är värdefullt med stöttning av LRF Konsult i Uddevalla.

Robert Schalander och företaget SP entreprenad AB i Uddevalla , eller Wiper väst som de kallar sig, säljer, servrar och installerar robotgräsklippare. Företaget började som en enskild firma men ombildades till aktiebolag för tre år sedan när Robert gick ihop med ytterligare en partner. Idag är de två som driver och jobbar i företaget och verkar på ett område som sträcker sig från Göteborg och upp genom Bohuslän och inåt landet.

Bokföringen via EkonomiOnline
Robert som sköter administrationen i företaget tycker det är smidigt att själv göra bokföringen via LRF Konsults EkonomiOnline, en tjänst som erbjuds i samarbete med Fortnox. Att bokföringen görs online passar företaget bra eftersom de ofta är ute på jobb. De kommer snabbt åt priser och kan lägga upp order och fakturor direkt när de är ute hos kund.

-Vi slipper lappar som kommer bort och om någon ringer och frågar efter vad något kostar så kan jag snabbt kolla efter priset i min dator eller mobil, säger Robert Schalander.
Genom att lägga upp artiklar och priser direkt i EkonomiOnline kan de alltid hålla sig uppdaterade.

Robert SchalanderVärdefullt med stöttning och rådgivning från LRF Konsult i Uddevalla
För Robert är det väldefullt att få hjälp av Anders Abrahamsson på LRF Konsult när frågorna dyker upp. 

-För oss är det en stor fördel att Anders kan logga in och titta direkt i EkonomiOnline om något är oklart. Jag kan alltid slänga iväg ett mail med frågor eller ringa Anders, berättar Robert.

Anders Abrahamsson, redovisningskonsult och kontorschef på LRF Konsult i Uddevalla, bistår med rådgivning och stöttar Robert i den löpande bokföringen. När det är dags för bokslut och deklaration gör Anders det smidigt eftersom han kommer åt företagets bokföring direkt i EkonomiOnline.