VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Företagare: Kontakta oss och få en kostnadsfri rådgivningstimme

Det är mycket du som företagare ska hålla reda på. Du ska fokusera på affärsidé, kunder, tjänster och/eller produkter. Administrationen kommer lätt i andra hand. Kontakta oss och få en kostnadsfri rådgivningstimme kring effektivisering av din administration och bokföring.

Du som företagare har massor att stå i. Vi på LRF Konsult kan hjälpa dig att effektivisera din administration och bokföring så att du kan fokusera på din affärsidé, dina kunder, dina tjänster och/eller varor. Ofta brukar bokföringen och administrationen hamna i andra hand. Kanske känns det som ett måste, något som är till för någon annan tex myndigheter och banker.

Men det är först och främst du som tjänar på att ha en bra redovisning och en effektiv administration. Inte bara tids- och kostnadsmässigt, utan också för att du kan använda dina siffror till att utveckla ditt företag.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri rådgivningstimme!

Erbjudandet gäller fram till 2017-12-31. Gäller endast ett tillfälle per företag. Erbjudandet inkluderar inte materiella frågor rörande redovisning, moms, skatt eller juridik.

Kontakta ditt närmsta LRF Konsult kontor för att boka rådgivningstimmen. Eller kontakta Maria Leandersson via kontaktformuläret med dina frågor kring erbjudandet.   

Exempel på frågor som rådgivningen kan handla om

  • Kan man få en smart bokföringslösning och redovisningsbyrå i ett?
  • Hur kan du använda redovisningen till att utveckla ditt företag?
  • Är företaget framtidssäkrat? Har du rätt teknik, bollplank, beslutsunderlag för att nå dina mål?
  • Har du rätt upplägg med din administration?
  • Diskutera lämpligt bokföringsprogram och upplägg för ditt företag.
  • Vad är viktigt att tänka på vid uppstart och första året som företagare?