VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Smarta tips för hur du minskar din administration och frigör tid till annat!

Är du en av alla de småföretagare som brottas med att få tiden att räcka till och som tar till helger och sena kvällar eller dyrbar produktionstid för att göra din administration? Är svaret ja så tror vi att denna informationskväll är något för just dig!

Näringsliv Ulricehamn AB (NUAB) arrangerar en informationskväll tillsammans med LRF Konsult i Ulricehamn, där du får smarta tips för hur du med enkla verktyg kan minska din administration och därmed frigöra tid för annat som kanske är både roligare och för dig mer värdeskapande.

Det är Helena Sandberg som arbetar som redovisningskonsult på LRF Konsult i Ulricehamn som kommer presentera några av deras tjänster och digitala verktyg som de erbjuder små och medelstora företag. Charlotte Hermansson Svensson från NUAB presenterar kort sitt arbete som Landsbygdsutvecklare och de tjänster som NUAB erbjuder.

Tanken är också att det är ett bra tillfälle att nätverka, lära känna andra företagare, byta erfarenheter och kanske hitta nya samarbetsmöjligheter.

Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på fika.

Varmt välkommen!

När

Tisdag 25 sep kl 18-20.00

Var

Årås Kvarn, Kölingared

Anmäl dig nu till träffen!

Anmäl dig senast 24/9 till Carlotte Hermansson Svensson på NUAB via e-post. 
charlotte.svensson@nuab.eu