VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

LRF utbildning - Ägarskifte

LRF Västerbotten erbjuder en unik, grundläggande utbildning om Ägarskifte under tre tillfällen.

Att ha tillgång till en fastighet på landsbygden innebär nästintill oändliga valmöjligheter för den som vill arbeta inom de gröna näringarna. Man kan utveckla befintlig verksamhet, bruka skog, starta äggproduktion, odla grönsaker, förädla olika livsmedel – och mycket mera. Nu erbjuder LRF Västerbotten en unik utbildning för dig som vill göra en god affär och överlåta ditt företag till andra som ser en framtidspotential.

Se ditt företag med köparens ögon!

Utbildningen vänder sig till dig som av olika anledningar går i tankar om att nu, eller på sikt, kliva av som ägare och låta ditt företag, som är i full drift, gå vidare i annans ägo för att fortsätta utvecklas. Du är nyfiken på vilka lösningar för överlåtelser som finns och redo att gå igenom ditt företags verksamhet för att se det med köparens ögon. Dagens köpare ställer med säkerhet andra krav än gårdagens.

Föreläsare med spets

Bland föreläsarna möter du Christian Nordenskjöld, LRF, analytiker, som berättar om framtidspotentialen i de gröna näringarna, vad som händer i omvärlden och hur det påverkar oss. Vidare Leif Södermark, affärsrådgivare, LRF Konsult, som bl a förklarar hur du kan göra ditt företag säljbart och om olika former för ägarskifte. Även Henrik Lindgren, psykolog, Previa, medverkar. Han har flerårig kompetens och erfarenhet av att arbeta med förändringsprocesser för den som står i vägskälet att fortsätta som tidigare – eller förändra.

Företagare med erfarenhet

Till utbildningen kommer även företagare som sålt eller köpt ett företag och berättar om sina erfarenheter. Dessutom får vi en inblick i hur banker resonerar kring finansiering av ett företagsköp. Utbildningen är uppdelad på tre träffar. De två första hålls i oktober med en veckas mellanrum. Den tredje träffen sker i december och målet är att deltagarna då ska ha arbetat fram en handlingsplan. Priset för utbildningen är endast 3 000 kronor exkl moms per företag (fika och lunch ingår).

Läs mer och anmäl dig här»

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.