Adolfsnäs Handelsträdgård - på stark digital tillväxt

Adolfsnäs Handelsträdgård strax utanför Vadstena startade sin verksamhet på 40- talet och då med inriktning tomatodling. För 25 år sedan skedde ett ägarbyte till Anders Meijer som är ägaren även idag.

Anders har under dessa år förändrat sortimentet samt utökat med butiker i Vadstena och Ljungsbro utefter kundens efterfrågan.
Trädgården har idag en mix av egenodlade tomater, smågurkor, slanggurkor, hallon, björnbär samt blommor. Deras försäljning är direkt till konsument och Mellansvenska Odlare.

Besök gärna Adolfsnäs Handelsbodar i Vadstena samt Ljungsbro och Handelsträdgården (trädgården stängd för säsongen) där du hittar fina blommor, egenodlade grönsaker, inredningsartiklar mm.

De första åren anlitades ett företag i Linköping gällande bokföringen men när Anders revisor för 20 år sedan valde att pensionera sig så var det dags att se sig om för ett närmare alternativ. Valet föll då på LRF Konsult i Vadstena.
På frågan vad vi göra åt Adolfsnäs idag så är det allt enligt Anders. Att kunna nyttja LRF Konsult till fullo samt den lätta tillgängligheten med personlig kontakt betyder mycket för Anders och hans företag. Adolfsnäs har fått vara med om resan från papper till mer elektronisk hantering mellan företagen via exempelvis EFH. Tillsammans så är vi helt överens om att var och en ska göra det man är bra på för ett mer effektivt och ekonomiskt företagande och Anders lägger inte fokus på det han kan anlita LRF Konsult att göra.

- Hos LRF Konsult finns hela konceptet från ekonomi till juridik vilket jag ser som en stor styrka, säger Anders.

På vägen ut nämner han även att LRF Konsult utstrålar ett mycket tryggt varumärke som värderas högt. Sen har inte Anders tid att sitta mer då han ska åka och se över hallonplockningen samt beställa predatorer som ska utplåna några löss.

Läs mer om Adolfsnäs på www.adolfsnas.se.

Kontakta oss