E-bokföring och rådgivning kring momsredovisning, bokslut och deklaration till klädbutiken Birgitz Butik.

Ann-Louise Magnusson är undersköterskan som uppfyllde och lever sin dröm. Sedan två år driver hon klädbutiken Birgitz Butik i Vara. Från första stund har hon haft hjälp av LRF Konsult, med kontor på andra sidan gatan vid Stora Torget.

Birgitz butik

– Det är jättesmidigt! Jag får all hjälp jag behöver av min kontaktperson på LRF Konsult. Hon är rak och tydlig, det gillar jag. 

Västgöten Ann-Louise Magnusson tröttnade på det slitsamma jobbet i hemvården, och gjorde ett tvärt kast i yrkeslivet. Undersköterskans vita rock byttes mot ett helt annat klädmode.

– Jag har inte ångrat mig en minut. Det har alltid varit min dröm att ha en egen klädbutik. 

Tillfället dök upp när Birgitz Butik blev till salu. Som ung hade Ann-Louise dessutom jobbat tillsammans med klädbutikens ägare.

– Det är mycket jobb, men roligt att ha butik. Det blir en livsstil, säger Ann-Louise, som förnyat en del i utbudet av damkläder och tillhörande accessoarer.

Personligt och digitalt

Hon uppskattar den kombination av personlig kontakt och digitala tjänster som LRF Konsult erbjuder. Butikens senaste bokslut levererades i sin helhet via kundportalen MittKontor, som hon också tycker är en bra kommunikationskanal.

– Jag och min kontaktperson skickar ofta meddelanden till varandra den vägen. Men ibland ringer jag hellre om det är något jag vill reda ut ordentligt eller så träffas vi.

Ann-Louise sköter numera all bokföring i e-bokföringsprogrammet SpeedLedger.

– Jag vill gärna göra det själv, då har jag bättre koll på ekonomin. Är det något jag inte fattar får jag hjälp direkt. Jag lär mig något nytt varje dag.

LRF Konsult hjälper till med avstämningar i den löpande bokföringen, momsredovisning, bokslut och deklaration och andra frågor som rör företaget.

– Det fungerar väldigt smidigt för mig, säger Ann-Louise belåtet.