Tvärvillkorsrådgivning

En genomgång av tvärvillkoren med LRF Konsult. Jordbruksverket bekostar större delen, du betalar endast 30 % av kostnaden.

Tvärvillkoren lever vi vidare med och dom gäller hela verksamheten på gården. Brister leder vid kontroll till avdrag på EU-stöden. Det är många regler att hålla reda på och det är lätt hänt att något glöms bort.

Tycker du att detta är besvärligt så är det en god idé att nappa på vårt erbjudande om enskild Tvärvillkorsrådgivning.

Rådgivningen är frivillig
Rådgivningen är frivillig och du bestämmer själv omfattningen. Vi åker ut till dig och går igenom villkoren som gäller för din gård. Ett normalt besök tar en halvdag och på den tiden hinner vi med en genomgång av villkoren och en rundvandring för att titta närmare på sådant som kan vara svårt att bedöma från köksbordet. Rådgivningen dokumenteras och du får ett brev av oss med sammanfattande råd och kommentarer.

Vår roll är rådgivande, vilket betyder att vi inte rapporterar till myndighet. Dina uppgifter stannar hos oss. Rådgivningen ersätter inte eventuell kontroll, men du blir väl förberedd att klara en kontroll med marginal!

Du betalar endast 30% av kostnaden
Du betalar endast 30 % av kostnaden. 70 % finansieras av medel från landsbygdsprogrammet som betalas ut av Jordbruksverket.

Vi har arbetat med Tvärvillkorsrådgivning sedan starten 2007. 

Erfarenheterna från rådgivningen är mycket goda och vi kan vittna om många nöjda lantbrukare som anlitat oss.

BOKA NU!
Hör av dig till Anna Johansson i Skara, eller Susanne Jolemark i Grästorp, för att boka in ett besök. 

Vad du får

  • Platsbesök på din gård med genomgång av dina speciella förutsättningar
  • Genomgång av tvärvillkoren
  • Dokumenterad rådgivning
  • Bästa förutsättningar att klara en kontroll med marginal