VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ledig tjänst- Skogsekonom till Hyltebruk

Vill du arbeta som mäklare hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter? Vill du ha en yrkesroll som hela tiden erbjuder nya utmaningar? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult. Till vårt kontor i Hyltebruk söker vi nu skogsekonom. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt

bräderArbetsbeskrivning
I din nya roll kommer du att arbeta med skoglig rådgivning och värderingar. I din roll kommer du också vid behov att jobba tillsammans med mäklarna. Som skogligt sakkunnig kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa nya kunduppdrag och bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Vem är du?
Vi ser att du har en skogsmästarutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning ekonomi. Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot kunder, och tycker det är roligt att aktivt söka nya uppdrag.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder vi dig?
För andra året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter -  Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 30 november. Vid frågor kring tjänsten kontaktar du Karin Åkesseon, Kontorschef, tel. 0345-19884 alt. mail karin.akesson@lrfkonsult.se

Fackliga representanter
Unionen, Ann-Christin Svensson, tel. 0411-646 22
Saco, Jörgen Bengtsson, Tomelilla, tel. 0417-186 65

Vi undanber oss samtal från försäljare och rekryteringsföretag. 

Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Ansök genom att klicka dig vidare till tjänsten på vår hemsida här

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL