LRF Konsult vässar organisationen

En omvärld i snabb förändring, med nya kundbehov och konkurrens, ställer krav på en kontinuerlig utveckling av affärsmodeller och kunderbjudanden men också anpassade arbetssätt och på vår organisation. LRF Konsult genomför en rad åtgärder där anpassning av organisationen är en del för att vi ska få större kraft i vårt förändringsarbete med fokus på nya arbetssätt och tillväxt. För att få till en större samverkan inom kontor, mellan kontor och regioner har vi inrättat kontorsenheter.

Malla Alexander och Karin

Vi träffar Malla Sjöholm som just tillträtt rollen som Kontorsenhetschef Halland och får ta del av hennes målsättning och ambitioner med den nya organisationsformen.

”I takt med framförallt ökad digitalisering börjar organisationsanpassningar bli vardag i företagsvärlden, små justeringar krävs för att följa med i utvecklingen.

Inom enhet Halland har, sedan november 2016 när LRF Konsult lanserade sina Digitala Tjänstepaket, 18% av kundstocken anslutit till det digitala arbetssättet. Tillströmningen ökar och efterfrågan är stor. Vilket är fantastiskt roligt men samtidigt är det en utmaning att kunna fokusera på att genomdriva nya arbetssätt och arbeta med tillväxt. Vi behöver få till en större samverkan mellan kontor och regioner för att kunna möjliggöra ökade satsningar på te.x tillväxt och digitalisering. För en sak vet vi med säkerhet; så lite digitaliserade vi är just i detta nu, kommer vi aldrig mer vara. Utveckligen går rasande fort.

Tillsammans med Kontorscheferna Alexander van Lokhorst och Karin Åkesson börjar vi nu se över vår enhet och hur vi ska arbeta framåt. Det ska bli ett privilegium att få arbeta som team där vi kompletterar varandras styrkor inom våra tjänsteområden kring företagande, marknadsföring och nykundsbearbetning.”

 

Vill du ta del av hur Digital Företagare kan förbättra ditt företagande. Kontakta oss så bokar vi i ett demomöte. 

Digital Företagare - begär offert (Steg 1/2)

I Digital Företagare ingår alltid det Digitala Baspaketet, bokslut, deklaration, årshandling och tillgång till en personlig rådgivare.

I Digital Företagare kan du lägga till de tjänster som ditt företag behöver för att få administrationen mer effektiv. Bland annat kan du välja mellan löpande redovisning, lönehantering, elektronisk fakturahantering (EFH), tidsredovisning, regelbunden rådgivning och mycket mer. Alltid till ett pris efter ditt företags behov.

Som Digital Företagare får du även tillgång till en personlig rådgivare som hjälper dig med frågor som rör företagets ekonomi, ger nya perspektiv på verksamheten och hjälper dig att fatta rätt beslut.

30 dagars nöjdhetsgaranti

Blir du som ny kund inte nöjd erbjuder vi dig 30 dagars nöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd med ditt köp får du pengarna tillbaka. 

Dina företagsuppgifter

Digitalt Baspaket

Förenkla ditt företagande genom att effektivisera administrationen. Samtidigt kan du följa ditt företags siffror när som helst, dygnet runt.

Med Digitalt Baspaket sköter du den löpande bokföringen och hanterar fakturor direkt via din dator, mobilen eller läsplattan. På så sätt slipper du onödigt pappersarbete. Samtidigt får du full koll på hur det går för ditt företag med snygg och översiktlig grafik i vårt analysverktyg.

För endast 99 kr/mån får du 

  • Ett bokföringsprogram där du sköter din redovisning och hanterar leverantörsfakturor och kvitton direkt i mobilen, surfplattan eller datorn.
  • Analysverktyg där du kan följa ditt företags ekonomi genom lättöverskådliga och visuella grafer och rapporter.

30 dagars nöjdhetsgaranti

Blir du som ny kund inte nöjd erbjuder vi dig 30 dagars nöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd med ditt köp får du pengarna tillbaka.

Beställ Digitalt Baspaket (steg 1 av 2)

Fyll i formuläret nedan för att köpa Digitalt Baspaket och kom igång och effektivisera ditt företagande.

Företagsuppgifter

Personuppgifter

Summering av din beställning

Avtalet gäller från och med beställningsdagen och förlängs automatiskt med en (1) månad i taget. Uppsägningstiden är en (1) månad och uppsägning ska ske skriftligen. Digitalt Baspaket når du genom MittKontor. När du loggar in första gången, godkänner du våra digitala användarvillkor.

Tjänsten Digitalt Baspaket debiteras kvartalsvis i förskott. 
Betalningsvillkor: 15 dagar. 

Dröjsmålsränta debiteras enligt räntelagen.

Digitalt Baspaket 99 kr
Total summa per månad 99 kr
Alla priser är exkl. moms.

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.

Jag intygar att jag är firmatecknare och att jag godkänner användaravtalet

Kontakta oss