VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Malla Sjöholm ny kontorschef på LRF Konsult i Varberg

Malla Sjöholm har nyss börjat sitt nya jobb på LRF Konsult i Varberg som kontorschef. Tillsammans med 15 fantastiska rådgivare, ska Malla arbeta nära med kunderna och med den digitala utvecklingen på kontoret.

- På LRF Konsult i Varberg jobbar 15 fantastiska rådgivare inom ekonomi, juridik och fastighetsförmedling som genom tätt samarbete alltid ger det bästa för kunden. Det är rådgivarna som gör kontoret och det är alltid med kunden i fokus, säger Malla Sjöholm.

Malla Sjöholm

Digital utveckling
- På LRF Konsult jobbar vi med en strategisk utveckling mot ett mer digitalt arbetssätt både för kunden, i arbetet och i kontakten med rådgivaren, fortsätter Malla. LRF Konsult håller just nu på med en spännande resa i den digitala världen. För kunderna innebär det en ny uppgraderad kundportal, MittKontor, och att det under hösten lanseras flera digitala tjänstepaket för dig med ägarledda företag. Redan nu finns det enkla och bra digitala lösningar för dig som företagare via EkonomiOnline så som tex Digital Skogsägare.

Malla Sjöholm som tidigare varit chef på Bisnode i Göteborg tycker jobbet som kontorschef på LRF Konsult är ett spännande arbete där hon bland annat ser fram emot att få jobba i nära relation till kunderna i Varberg med omnejd.

Malla bor i Kungsbacka med sin 14-åriga dotter och brukar ta tåget till Varberg.

 

- Jag bor och arbetar nära respektive tågstation, det gör att tågpendlandet går snabbt och smidigt, förklarar Malla.

På fritiden tränar Malla mycket, främst löpträning, men hon har också ett hästintresse som hon delar med sin dotter.
- Dottern rider och tävlar, jag är en så kallad BoBare, dvs Bära och Betala.
Nästa år fyller Malla 50 år och hon förväntar sig då ett något ”ledbrutet” firande eftersom hon två dagar innan födelsedagen ska springa sitt livs första fjällmaraton.

Planerar kundevent till hösten
Just nu håller Malla och medarbetarna på LRF Konsult i Varberg på att planera ett kundevent till hösten.
- Vi vill uppmärksamma våra trogna kunder på ett underhållande sätt, beskriver Malla, så håll ögonen och öronen öppna!

Om LRF Konsult
LRF Konsult är Sveriges största redovisningsföretag- och rådgivningsföretag med över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster med stort digitalt inslag inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Med cirka 1 500 medarbetare på drygt 130 orter och vår kundportal MittKontor finns vi alltid nära dig.

LRF Konsult är det personliga alternativet för alla ägarledda företag. Det som skiljer oss från andra rådgivare är att vi kan erbjuda den stora organisationens erfarenhet, resurser och kvalitet i kombination med närvaro och förståelse för den lokala marknaden.