Närproducerat bokslut med Fagermyrskan hos LRF Konsult i Varberg

Bokslutsgenomgång med försäljning för Fagermyrskan hos oss på LRF konsult. Hur gör du för att få tid och fingrar att räcka till för lagning eller omsömnad av kläder? Vi gillar tanken på att vara klimatsmart och ta vara på sina kläder. Behöver du hjälp så kan Maria Fagermyr hjälpa dig.

           fagermyrskan

Entreprenören Maria Fagermyr (t. h.) passade på att visa sina produkter i anslutning till bokslutsmötet.

– När jag ändå var här kunde jag lika gärna ta med några grytlappar. Det är ju snart Mors dag, säger Maria.

 

I bokslutstider är det bråda dagar på LRF Konsult. Men på frukostrasten tog Maria Fagermyr chansen att presentera sig och sitt företag. Maria driver det nystartade företaget Fagermyrskan Textildesign. Hon har en syateljé i hemmet och är just nu fullbokad med kunder som vill ändra sina plagg. Den löpande bokföringen sköter hon själv eftersom hon är utbildad redovisningsekonom. Bokslut och deklaration överlåter hon till LRF Konsult.

– Det känns tryggt och det är bra att ha någon att bolla frågor med, säger Maria.

 

LRF Konsult hjälper alla typer av småföretagare inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Just nu är det stort fokus på att kunder ska bli mer digitala för att få bättre överblick och bättre kontroll över ekonomin i realtid.

– Maria sköter bokföringen perfekt och i höst ska jag hjälpa henne att bli av med verifikationspärmarna, säger redovisningskonsult Per Norrman.

 

Är du också intresserad av att ta klivet med oss in i den digitala verksamheten? Kika gärna mer på infon nedan eller kom in till oss på LRF konsult så hjälps vi åt mot digitaliseringen.

Digital Företagare - begär offert (Steg 1/2)

I Digital Företagare ingår alltid det Digitala Baspaketet, bokslut, deklaration, årshandling och tillgång till en personlig rådgivare.

I Digital Företagare kan du lägga till de tjänster som ditt företag behöver för att få administrationen mer effektiv. Bland annat kan du välja mellan löpande redovisning, lönehantering, elektronisk fakturahantering (EFH), tidsredovisning, regelbunden rådgivning och mycket mer. Alltid till ett pris efter ditt företags behov.

Som Digital Företagare får du även tillgång till en personlig rådgivare som hjälper dig med frågor som rör företagets ekonomi, ger nya perspektiv på verksamheten och hjälper dig att fatta rätt beslut.

30 dagars nöjdhetsgaranti

Blir du som ny kund inte nöjd erbjuder vi dig 30 dagars nöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd med ditt köp får du pengarna tillbaka. 

Dina företagsuppgifter

Digitalt Baspaket

Förenkla ditt företagande genom att effektivisera administrationen. Samtidigt kan du följa ditt företags siffror när som helst, dygnet runt.

Med Digitalt Baspaket sköter du den löpande bokföringen och hanterar fakturor direkt via din dator, mobilen eller läsplattan. På så sätt slipper du onödigt pappersarbete. Samtidigt får du full koll på hur det går för ditt företag med snygg och översiktlig grafik i vårt analysverktyg.

För endast 99 kr/mån får du 

  • Ett bokföringsprogram där du sköter din redovisning och hanterar leverantörsfakturor och kvitton direkt i mobilen, surfplattan eller datorn.
  • Analysverktyg där du kan följa ditt företags ekonomi genom lättöverskådliga och visuella grafer och rapporter.

30 dagars nöjdhetsgaranti

Blir du som ny kund inte nöjd erbjuder vi dig 30 dagars nöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd med ditt köp får du pengarna tillbaka.

Beställ Digitalt Baspaket (steg 1 av 2)

Fyll i formuläret nedan för att köpa Digitalt Baspaket och kom igång och effektivisera ditt företagande.

Företagsuppgifter

Personuppgifter

Summering av din beställning

Avtalet gäller från och med beställningsdagen och förlängs automatiskt med en (1) månad i taget. Uppsägningstiden är en (1) månad och uppsägning ska ske skriftligen. Digitalt Baspaket når du genom MittKontor. När du loggar in första gången, godkänner du våra digitala användarvillkor.

Tjänsten Digitalt Baspaket debiteras kvartalsvis i förskott. 
Betalningsvillkor: 15 dagar. 

Dröjsmålsränta debiteras enligt räntelagen.

Digitalt Baspaket 99 kr
Total summa per månad 99 kr
Alla priser är exkl. moms.

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.

Jag intygar att jag är firmatecknare och att jag godkänner användaravtalet

Kontakta oss