PT-studion stärker LRF konsults framtid i Varberg

Hur mår du på jobbet? Hur mår du på din fritid? Lika väl som att kropp och själ hänger ihop vävs även jobb och ditt liv i övrigt ihop i en tät förening. Mår du bra spiller det lätt över i privatliv likväl som på ditt arbete. Att ta hand om sig själv är hög prioritet för ett rikt och långt liv men studier visar också på att personal som mår bra genererar inte bara god stämning på jobbet utan även positiva resultat till företaget. Efter snart ett år på sin post som kontorschef har Malla Sjöholm på LRF konsult Varberg sett till att öka möjligheterna för att alla på kontoret ska må bra genom att anlita vår kund PT Studion i Varberg AB för att stärka och bygga vårt kontor in i en välmående framtid tillsammans.

                  

                      Jonathan Tygesen och Malla Sjöholm
Foto: Jonas Arnesson  

Att träning är bra vet nog de flesta av oss. Inte nog med att du blir starkare i kroppen du blir även starkare i hjärnan, sover bättre, hanterar stress bättre och rentav minskar den. Ja listan kan göras lång men att det finns stora fördelar är det ingen tvekan om.


På LRF Konsult i Varberg tänkte man ett steg längre inför deras högsäsong inom redovisningsbranschen. Friskvårdsbidraget ansågs vara toppen men man såg en trend att det ofta utnyttjades minst av dem som behövde det mest och att ett inlöst gymkort faktiskt inte ger några garantier på att personalen går och tränar, detta kom att leda till LRF Konsult’s samarbete med PT-Studion i Varberg.


Satsningen började med en föreläsning där Jonathan (Personlig tränare och ägare av PT-Studion i Varberg) berättade om träning, kost och stress. Detta efterföljdes av personliga samtal där varje medarbetare fick prata om sina träningserfarenheter och utmaningar för att tillsammans med Jonathan hitta sin målsättning. Alla som ville ha hjälp med sina matvanor fick skriva matdagbok samt göra enklare kroppsmätningar för att dokumentera utgångsläget. De två sistnämnda är valfria och personliga och inget som lämnas ut om man inte vill. Till sist utfördes ett test på styrka, smidighet och balans. Sedan påbörjades träningen i grupper om tre stycken på PT-studion. Varje grupp hade sex träningstillfällen att utnyttja men de flesta har fortsatt att träna för PT-Studion privat och då gärna i grupp med sina kollegor.

 

                                              LRF konsultare bygger hos PT studion                             

 

”Numera känns det som att LRF Konsult i Varberg är ett av de mest hälsosamma och träningsinriktade företagen i Varberg vilket vi är oerhört stolta över. Fika- & lunchraster har mer och mer gått över till ett diskussionsforum för kost och träning med mycket skratt och glada tillrop. Resultatet av träningen är bra mycket bättre än vad jag hade räknad med från start. Förutom all den positiva effekt träning ger så har det skapat ännu mer gemenskap mellan kollegorna. Än så länge kan vi tydligt se en trend att övertiden har minskat, men det är för tidigt att säga att det är träningen som är den bidragande faktorn. På längre sikt ser jag även att sjukfrånvaron kommer att minska.
Mätbara effekter för varje individ men även mätbar effekt för LRF Konsult” berättar Malla.

 

                        Malla o Jonathan

 

”Den här typen av samarbete syns mer och mer hos företagen. Jag såg att bland annat att ICA i Mellbystrand hade anlitat en PT tränare där även de, tränar i grupper. Jonas Colting (triathlet med VM-medaljer i bagaget) tränar ett gäng på Santa Maria osv. Det är på tiden att företagen tar ett större ansvar för sina medarbetares hälsa och ser till så att friskvårdsbidraget utnyttjas och blir mer än ett kvitto i en pärm” hälsar Malla och passar på att utmana företagarna i Varberg att ta friskvården ett steg framåt.

Digital Företagare - begär offert (Steg 1/2)

I Digital Företagare ingår alltid det Digitala Baspaketet, bokslut, deklaration, årshandling och tillgång till en personlig rådgivare.

I Digital Företagare kan du lägga till de tjänster som ditt företag behöver för att få administrationen mer effektiv. Bland annat kan du välja mellan löpande redovisning, lönehantering, elektronisk fakturahantering (EFH), tidsredovisning, regelbunden rådgivning och mycket mer. Alltid till ett pris efter ditt företags behov.

Som Digital Företagare får du även tillgång till en personlig rådgivare som hjälper dig med frågor som rör företagets ekonomi, ger nya perspektiv på verksamheten och hjälper dig att fatta rätt beslut.

30 dagars nöjdhetsgaranti

Blir du som ny kund inte nöjd erbjuder vi dig 30 dagars nöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd med ditt köp får du pengarna tillbaka. 

Dina företagsuppgifter

Digitalt Baspaket

Förenkla ditt företagande genom att effektivisera administrationen. Samtidigt kan du följa ditt företags siffror när som helst, dygnet runt.

Med Digitalt Baspaket sköter du den löpande bokföringen och hanterar fakturor direkt via din dator, mobilen eller läsplattan. På så sätt slipper du onödigt pappersarbete. Samtidigt får du full koll på hur det går för ditt företag med snygg och översiktlig grafik i vårt analysverktyg.

För endast 99 kr/mån får du 

  • Ett bokföringsprogram där du sköter din redovisning och hanterar leverantörsfakturor och kvitton direkt i mobilen, surfplattan eller datorn.
  • Analysverktyg där du kan följa ditt företags ekonomi genom lättöverskådliga och visuella grafer och rapporter.

30 dagars nöjdhetsgaranti

Blir du som ny kund inte nöjd erbjuder vi dig 30 dagars nöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd med ditt köp får du pengarna tillbaka.

Beställ Digitalt Baspaket (steg 1 av 2)

Fyll i formuläret nedan för att köpa Digitalt Baspaket och kom igång och effektivisera ditt företagande.

Företagsuppgifter

Personuppgifter

Summering av din beställning

Avtalet gäller från och med beställningsdagen och förlängs automatiskt med en (1) månad i taget. Uppsägningstiden är en (1) månad och uppsägning ska ske skriftligen. Digitalt Baspaket når du genom MittKontor. När du loggar in första gången, godkänner du våra digitala användarvillkor.

Tjänsten Digitalt Baspaket debiteras kvartalsvis i förskott. 
Betalningsvillkor: 15 dagar. 

Dröjsmålsränta debiteras enligt räntelagen.

Digitalt Baspaket 99 kr
Total summa per månad 99 kr
Alla priser är exkl. moms.

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.

Jag intygar att jag är firmatecknare och att jag godkänner användaravtalet

Kontakta oss