Karl-Johan ny fastighetsmäklare på LRF Konsult i Vårgårda

Ny fastighetsmäklare på LRF Konsult i Vårgårda är Karl-Johan Andersson. Karl-Johan har stor erfarenhet av generationsskiften och som fastighetsmäklare hos skogsägarföreningen Norrskog.

Ny fastighetsmäklare på LRF Konsult i Vårgårda

Karl-Johan Andersson är sedan augusti ny fastighetsmäklare på LRF Konsults kontor i Vårgårda.

Här berättar Karl-Johan mer om sig själv:
Jag är 52 år och bor tillsammans med min fru Vibeke strax norr om Alingsås. Enda sonen är utflugen från boet så vi rår oss själv med en kvarvarande hund, Engelska Settern Pippi!

Bakgrund

Karl-Johan ny fastighetsmäklareUrsprungligen är jag född och uppvuxen i Alingsås men har gjort en längre sejour på 20 år i Jämtland efter att jag avslutade min 3 årig utbildning på Skogsmästarskolan i Skinskatteberg. Under min tid i Jämtland har jag till största del jobbat som ekonomiskrådgivare/ fastighetsmäklare hos skogsägarföreningen Norrskog. Under en kortare period jobbade jag även inom vindkraftsbranschen med markägarfrågor.

Vad jobbar du med på LRF Konsult?

På LRF Konsult kommer mina främsta arbetsuppgifter att beröra tjänsten fastighetsförmedling men jag tar gärna uppdrag av karaktären internöverlåtelse/generationsskifte.
Jag jobbar över området Vårgårda, Herrljunga och Alingsås. Jag stöttar även upp mina kollegor som är fastighetsmäklare i Borås och Göteborg.

Vad kan jag göra skillnad?

Kommer man till uppdraget generationsskifte så är det ofta ett komplext uppdrag/tjänst som jag tycker är riktig roligt och meningsfullt att jobba med. Uppdraget innefattar ofta flera områden (skogshushållning, ekonomi, skatterätt, fastighetsrätt, familjerätt) som man skall greppa om plus en stor portion psykologi!

När man tillslut väver samman alla bitar till en pedagogisk och förstålig handling/utredning som mottagaren kan processa och ta sitt beslut på, så står jag ofta inför ett väl grundat och lyckat generationsskifte!

Då jag numera faller inom senior strecket med allt vad det innebär i livserfarenhet och min breda bakgrund inom det svenska familjeskogsbruket kan jag nu hantera de flesta situationer och ägarkonstellationer som kan uppstå i samband med en fastighetsöverlåtelse!

Vad har du för fritidsintressen?

Intressen för mig och familjen handlar väldigt mycket om friluftsliv där vi får betecknas som all-ätare och generalister, svampplockning, jakt, vedhuggning och cykling.

Välkommen att kontakta mig

Kontakta mig via formuläret här brevid.