VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ny skogsekonom på LRF Konsult i Vårgårda

Ny på kontoret hos LRF Konsult i Vårgårda är Gabriel Rosander, skogsekonom. Gabriel har tidigare arbetat som skogsinspektor hos Södra Skogsägarna och ska nu jobba med skatterådgivning, kassaflödesanalyser, bokslut och deklarationer samt värderingar och skogsbruksplaner.

Gabriel ny skogsekonom på LRF Konsult i Vårgårda

Gabriel Rosander som är ny skogsekonom på kontoret i Vårgårda berättar här mer om sig själv.

Jag är 25 år, bor i Herrljunga ihop med min sambo och jämthund. Intressen är träning, jakt, skogsbruk och aktier. Gällande träningen så gillar jag att ha utmaningar att träna mot, till exempel klassikern, berättar Gabriel.

Gabriel Rosander ny skogsekonomMin bakgrund

Jag kommer ursprungligen från östkusten (Oskarshamn) men träffade min sambo från Herrljunga när jag studerade till Skogsmästare i Skinnskatteberg. Efter min utbildning arbetade jag två år på Södra skogägarna som skogsinspektor. Efter det påbörjade jag min anställning som skogekonom på LRF Konsult.

Vad gör en skogsekonom?

På LRF Konsult kommer jag arbeta som Skogsekonom vilket innebär skatterådgivning, kassaflödesanalyser, deklarationer, bokslut, fastighetsvärderingar, skogsbruksplaner m.m.

Jag är en typisk generalist som gillar det mesta men det jag tycker är lite extra roligt är att räkna på kassaflöden från skogen inför ett tillköp eller generationsskifte. Men även fastighetsvärderingar och skogsuppskattningar. 

Välkommen att kontakta mig

Kontakta mig via formuläret här brevid.