Martin Odensten ny Kontorschef

Innan sommaren började Martin Odensten som ny kontorschef på LRF Konsults Kontor i Västerås. Martin är disputerad agronom och kommer senast från Swedbank där han var skog och lantbruksansvarig för Västmanland.

Dessförinnan har Martin jobbat som konsult och konsultchef på Hushållningssällskapet/HS Konsult AB med ansvar för Södermanland och Västmanland och även startat en veterinärklinik ihop med ett antal kompanjoner.

- Det viktigaste i vårt arbete på LRF Konsult är att få landets företagare att växa och att bli mer lönsamma. Därför är mitt fokus att vi ska ta nästa steg i att erbjuda mer kvalificerad rådgivning för att kunderna ska kunna utveckla sina företag.

Min egna drivkraft är att ha nöjda medarbetare på kontoret. Nöjda medarbetare ger även nöjda kunder och tillsammans på konteret i Västerås skall vi utveckla såväl det nya LRF Konsult som  våra befintliga och presumtiva nya kunder. Det ska bli spännande att arbeta i ett företag som ligger i framkant med att ta fram målgruppsanpassade digitala lösningar med våra nya ägare Altor. säger Martin Odensten

Kontakta oss