VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

EkonomiOnline - Ett kundmöte med sikte på den digitala framtiden!

Ystadkontoret gav möjligheten för intresserade kunder att få en inblick i, och att pröva på, framtidens digitala ekonomisystem. Under dagen presenterades hur EkonomiOnline kan tillgodose individuella behov, förenkla arbetet och skapa förutsättningar för lönsamhet.

Ystad 1

 

 

MittKontor

Onsdagen den 25 november 2015 öppnade Ystadkontoret upp för framtiden och för intresserade kunder att under några intensiva eftermiddagstimmar djupdyka i alla de möjligheter som erbjuds kring digital ekonomihantering.

Plattformen för kommunikation och ekonomitjänster väckte under dagen stort intresse. Många passade på att samtala med kontorets kunniga medarbetare om alla de möjligheter som skapas genom att ha en gemensam digital arbetsyta tillsammans med sin handläggare.

 

MittKontor ger dig möjligheten att alltid vara uppdaterad och ha tillgång till de dokument och ekonomitjänster du behöver för att framgångsrikt driva och utveckla ditt företag.

Ystad 2

 

 

EkonomiOnline

EkonomiOnline och sättet att arbeta tillsammans, kund och handläggare, med bokföring och månadsrapporter visade på de nya möjligheterna till delaktighet och insyn. Med systemet som utgångspunkt bygger du ett effektivt arbetssätt där nivån på ditt respektive handläggarens arbete kan anpassas utifrån de förväntningar och ambitioner du har som företagare.

Under dagen visade vi på LRF Konsult praktiska och kundanpassade exempel på hur vi gemensamt kan arbeta för att skapa ett ekonomisystem som är specialanpassat utifrån kundbehoven. Diskussionerna tog sin början i grundpaketet med bokföring och månadsrapporter och vidgades ofta till att även inkludera de ytterligare tjänster som kan kopplas på i form av fakturering, lön anläggningsregister med mera.

 

Vi på LRF Konsult i Ystad är glada för alla de besök vi fick under dagen och ser fram emot att tillsammans med våra kunder fortsätta resan mot framtidens ekonomisystem.