VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Näringslivsgalan

Erik Bengtsson på Karlsfälts gård tog emot priset som Årets företagare i Ystad. Han fick det tillsammans med hustrun Diana Bengtsson.

Diana och Erik Bengtsson på Karlsfälts gård blev de lyckliga pristagarna vid utdelningen av priset "Årets Företagare 2016". Företagarnas ordförande Ingvar Öberg delade ut statyetten och diplomet till Erik Bengtsson.

 

Juryns motivering var att pristagarna driver ett ”Starkt växande företag som hela tiden hittar nya vägar för sina produkter och syns och finns överallt”.

 

Näringslivsgalan 2016

Karlsfälts gård är ett familjeföretag som har varit i släkten Bengtssons ägo sedan 1927. Gården har tio årsanställda och omfattar omkring 1 000 hektar. Omsättningen är 25 miljoner kronor om året.

– Det betyder mycket för mig och personalen. Bara den uppmärksamhet vi fått genom nomineringen betyder mycket, säger Erik Bengtsson.

 

 

 

 

Vi på LRF konsLrf Konsultult i Ystad är stolta över att vara samarbetspartner till Karlsfälts Gård och var givetvis på plats för att fira och vara en naturlig del av det goda företagsklimatet i och omkring Ystad.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.