Emmaboda

Kontakta oss

Adress

Storgatan 12
361 30 Emmaboda

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Tis - Tor: 08:00–15:00

Lunchstängt: 11:30–12:30

Följ oss på sociala medier

Om LRF Konsult i Emmaboda

LRF Konsult i Emmaboda har funnits på orten sedan år 2000. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog till tjänsteföretag och entreprenad. På kontoret finns bred kompetens inom samtliga våra tjänsteområden.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Emmaboda hittar du oss Storgatan 12, granne med Thomas Etikett – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

LRF Konsult är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Emmabodakontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Redovisning
Bokföring
Bokslut
Löneadministration
Fakturahantering

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Deklaration
Momsdeklaration
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Emmaboda hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning

Vår specialistkompetens finns alltid nära dig