Falun

Kontakta oss

Adress

Bergmästaregatan 2
791 30 Falun

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 811
791 29 Falun

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–17:00

Följ oss på sociala medier

Om LRF Konsult i Falun

LRF Konsult i Falun har funnits på orten sedan 1963. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog till bygg- och entreprenadföretag och småföretagare i alla branscher. Vi är Dalarnas ledande rådgivare till jord- och skogsägare med både bred och djup kompetens inom ekonomi, juridik, fastighetsförmedling och affärsrådgivning.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Falun hittar du oss på Bergmästaregatan 2, ett stenkast från tågstationen och Resecentrum – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

LRF Konsult är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Falunkontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Redovisning
Bokföring
Bokslut
Löneadministration
Fakturahantering

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Deklaration
Momsdeklaration
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Falun hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning

Vår specialistkompetens finns alltid nära dig