Finspång

Kontakta oss

Adress

Kalkugnsvägen 1
612 30 Finspång

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 64
612 22 Finspång

Öppettider

Mån - Tor: 08:30–16:00
Fre: 08:30–15:00

Lunchstängt: 12:00–13:00

Följ oss på sociala medier

Om LRF Konsult i Finspång

LRF Konsult i Finspång har funnits på orten sedan 1996. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från konsultverksamhet och bostadsrättsföreningar till skog- och lantbruksföretag. I Finspång har vi hög kompetens inom redovisningsfrågor samt Fortnox.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Finspång hittar du oss i bankhuset, ingång bredvid ”gamla Åbergs”. – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Deklaration
Momsdeklaration
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Finspång hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning

Vår specialistkompetens finns alltid nära dig