Mönsterås

Kontakta oss

Adress

Repslagaregatan 4
383 30 Mönsterås

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Öppettider

Mån - Tor: 07:30–15:30

Lunchstängt: 11:30–12:30

Följ oss på sociala medier

Om LRF Konsult i Mönsterås

LRF Konsult i Mönsterås har funnits på orten sedan 2017. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från jord- och skogsbruk till bygg och friskvård. I Mönsterås har vi nya lokaler sedan december 2018.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Mönsterås hittar du oss på Repslagaregatan, gamla postbacken i samma hus som tandläkaren – alltid nära till hands.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

LRF Konsult är en av Sveriges största redovisningsbyråer. Vi på Mönsteråskontoret underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Vi hjälper dig med:
Redovisning
Bokföring
Bokslut
Löneadministration
Fakturahantering

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Deklaration
Momsdeklaration
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Mönsterås hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning

Vår specialistkompetens finns alltid nära dig