Stockholm

Kontakta oss

Adress

Warfvinges väg 32
112 51 Stockholm

Hitta hit

Vi som jobbar här

Visa rådgivare

Postadress

Box 30037
104 25 Stockholm

Öppettider

Mån - Fre: 08:00–16:00

Följ oss på sociala medier

Om LRF Konsult i Stockholm

På LRF Konsult i Stockholm hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till konsultföretag och hantverkare. Vi jobbar med samtliga företagsformer och har erfarenhet från de flesta branscher.

Hos oss får du den stora organisationens kunskap, kvalitet och resurser, i kombination med den nära förståelsen för och erfarenheten från just din lokala marknad. I Stockholm hittar du oss på Warfvinges väg 32 – alltid nära till hands.

Ekonomgruppen 5 Consulter HB ingår nu i LRF Konsult

Sedan 1 oktober 2019 ingår Ekonomgruppen 5 Consulter HB i LRF Konsult. Genom förvärvet har vi fått in både nya duktiga kollegor och nya kunder. Vi hälsar alla nya kunder varmt välkomna.

Så kan vi hjälpa dig

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt avdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Vi hjälper dig med:
Deklaration
Momsdeklaration
Avdrag
Skatteplanering
Generationsskifte

Affärsrådgivning

Vi i Stockholm hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

Vi hjälper dig med:
Företagsledning
Affärsutveckling
Ekonomistyrning
Specialistrådgivning

Vår specialistkompetens finns alltid nära dig