Kund hos oss

Vi vill göra det lättare att vara företagare. Här har vi samlat ett axplock av vad du som kund får tillgång till utan extra kostnad.

MittKontorKontoret på fickan med MittKontor

Som kund hos oss har du kostnadsfri tillgång till vår kundportal MittKontor. MittKontor är ett digitalt kontor där du samlar allt som är viktigt för att driva ditt företag samt har tillgång till en rad av våra tjänster direkt i datorn eller mobilen.

  • Alla dina viktiga dokument, handlingar och korrespondens sparas i vår molntjänst.
  • I kalendern hittar du viktiga datum när det gäller moms och skatter.
  • Vill du komma åt din bokföring kan du, mot en månadskostnad, koppla på tjänsten EkonomiOnline, bokföring och fakturering på nätet. Kontakta din kundansvarig för att komma igång med MittKontor, du kan även gå in på mittkontor.lrfkonsult.se.

Allt om MittKontor>>

 

Vi ser till att du är uppdaterad med det senaste

Nyhetsbrev

Som kund hos LRF Konsult får du tillgång till våra nyhetsbrev, rapporter och branschstudier. Du får även inbjudan till kundaktiviteter från ditt lokala kontor. Allt är givetvis kostnadsfritt för dig som kund.

Vill du ha våra nyhetsbrev?
Registrera din e-postadress här »

 

Juridikjour för ditt företag

juridikjour

I Affärsjuridikjouren kan du som kund hos LRF Konsult utan kostnad ställa affärsjuridiska frågor som rör ditt företag. Det kan gälla bolagsförvärv, kompanjonavtal, frågor runt bolagsordning och diverse avtalsfrågor.

Är din fråga inte ett ärende för oss ser vi till att du kommer vidare till rätt person. Affärsjuridikjouren nås på tfn 08–700 20 26. Jouren är öppen måndag-fredag kl. 09.00-11.00.

Läs mer om Affärsjuridikjouren>> 

 

Kontakta oss