VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

eFaktura via din internetbank

Med eFaktura från LRF Konsult får du dina fakturor samlade direkt i din internetbank. Detta ger dig kontroll och överblick över obetalda och betalda fakturor från oss. Tjänsten är så klart kostnadsfri.

Några av fördelarna med att välja eFaktura från LRF Konsult:

  • Enkel betalning - betalningsuppgifterna är ifyllda, du väljer konto och godkänner
  • Lätt att ha kontroll - bra historik på både betalning och fakturainformation
  • Stor tillgänglighet - fakturan kan du alltid läsa och betala där din internetbanken finns
  • Bevakning av inkomna fakturor - avisering via e-post eller sms
  • Ett miljövänligt sätt att ta emot fakturor

Så fungerar eFaktura

Ta emot och betala eFakturor
När du anmält att du vill ta emot eFaktura från LRF Konsult skickas fakturan till din internetbank. Uppgifter som OCR-nummer, betalningsdag och belopp är ifyllda i förväg vilket minimerar risken för felbetalning.

När du har en oläst eller obetald eFaktura visas en notifiering med en länk och en text liknande "Du har inkomna fakturor" på startsidan i din internetbank.

Fakturan betalas genom att välja konto och godkänna betalningen. Alla andra uppgifter är redan ifyllda. Betalningsdatum och belopp kan du ändra om du vill. Banken bevakar betalningsuppdraget och LRF Konsult får pengarna den dag som står i betalningsuppdraget (förfallodagen).

Dina eFakturor sparas i internetbanken upp till 18 månader. Lagringstiden kan variera mellan olika banker, kontrollera därför vad som gäller hos just din bank.

Påminnelse via sms eller mail
Vanligtvis men beroende av din egen banks utformning av tjänsten kan du få en avisering via SMS eller e-post varje gång det kommer in en ny eFaktura till din internetbank. Kontrollera vad din bank erbjuder för möjligheter kring eFaktura i internetbanken.

Anmäl dig för eFaktura från LRF Konsult
Anmälan görs direkt i din internetbank. Förfarandet är enkelt och de uppgifter som behöver uppges är:

  • Ditt namn
  • Ditt personnummer
  • Kundnummer hos LRF Konsult (du hittar detta på senaste fakturan)
  • E-postadress

När anmälan har verifierats av LRF Konsult bekräftas denna via ett e-postmeddelande till den e-postadress som uppgivits vid anmälningsförfarandet. Om anmälan av någon anledning inte är korrekt meddelas detta via ett e-postmeddelande till den e-postadress som uppgivits vid anmälningsförfarandet.

Avanmälan
Om du idag tar emot dina fakturor från LRF Konsult via din internetbank och vill avanmäla dig gör du detta via din egen internetbank. Avanmälan bekräftas i ett e-postmeddelande till den e-postadress som uppgivits vid anmälningsförfarandet.

Kontakta oss