LRF Konsult förvärvar byråer och företag

Vill du sälja din byrå eller bli en del i ett större rådgivningsföretag då har du kommit rätt. LRF Konsult vill stärka sin lokala närvaro genom att förvärva mindre byråer och verksamheter inom redovisning, juridik och fastighetsförmedling runt om i landet.

Om du som ägare funderar på att överlåta verksamheten, gå i pension, vill bli en del i ett större företag och få draghjälp i att digitalisera byrån är vi intresserade att diskutera förvärv eller samarbeten. Står du inför ett ägarskifte är det bra om du kontaktar oss så snart som möjligt. Genom att processen planeras i god tid skapar vi en bra övergång för kunder och anställda.

LRF Konsult kan utveckla din byrå  

LRF Konsults mål är att få landets småföretagare att växa och vi har den kompetens och resurser som krävs för att möta framtiden och utveckla din byrå till en modern byrå som ger en hög kvalitet och service till dina kunder genom ett brett utbud av tjänster inom Ekonomi, Skatt, Juridik, Affärsrådgivning och Fastighetsförmedling. Genom automatiserade flöden, enkla digitala verktyg och funktioner skapar vi möjligheter att utveckla din verksamhet på ett effektivt sätt och bidrar till att öka konkurrenskraften. Genom ett automatiserat arbetssätt frigörs resurser tid och pengar som kan investeras i kundrelation, erbjudanden och affärsutveckling.

Personlig rådgivning och digitalt arbetssätt får kunden att växa

LRF Konsult har över 130 kontor över hela landet och har ett starkt fokus på den lokala närvaron. De senaste åren har LRF Konsult satsat på att stärka det digitala erbjudandet i form av olika digitala paket till fasta priser som Digital Företagare, Digital Bonde och Digital Skogsägare. Allt med målet att ge kunden möjlighet att vara mobil och på ett på ett enkelt sätt få tillgång till hela vårt utbud av rådgivningskompetens. För det är digitala tjänster i kombination med rådgivning som bygger värde för kunden. Det personliga mötet viktigt, därför satsar LRF Konsult på en stark lokal närvaro i en alltmer digitaliserad värld.

Fler anledningar till att välja LRF Konsult

  • Vi är specialiserade på småföretagarnas villkor. LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag med 75 000 småföretagarkunder och 1 400 medarbetare på mer än 130 orter. Vi är specialiserade på småföretagarnas villkor. Vår rådgivning och unika branschdata ger bästa förutsättningar för ditt företag att utvecklas.
  • All rådgivning på ett ställe. Vi erbjuder branschspecifik rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, som ger affärsnytta för dig som småföretagare. Hos oss får du rätt råd för att få ditt företag att växa och en trygghet i livets alla skeden.
  • Det personliga alternativet för alla småföretagare. LRF Konsult är det personliga alternativet för alla småföretagare. Vi erbjuder den stora organisationens erfarenheter och resurser i kombination med lokal närvaro och förståelsen för ditt företag.
  • Smartare företagande med digitala tjänster. Vi erbjuder branschspecifika digitala tjänstepaket för ett smartare företagande med tryggheten av ett kundunikt fast pris. Med avstamp i bokslutet ser vi till att du får verklig användning av dina nyckeltal i realtid och kan ta rätt beslut. Genom vår kundportal möter vi våra kunder och samlar alla dina viktiga dokument.
  • LRF Konsult står för en hög kvalitet och förtroende. Vi är auktoriserade enligt Srf:s standard. Vår kvalitetsstämpel underlättar för dig som företagare i kontakt med banker och myndigheter.
  • Vår vinst går tillbaka till Sveriges småföretagare. LRF Konsult ägs av en av Sveriges största företagarorganisationer LRF med 150 000 medlemmar. Det betyder att vår vinst går tillbaka till landets småföretagare.

Är du intresserad att diskutera en försäljning med oss?

Vänligen fyll då i formuläret här på sidan så tar vi kontakt med dig. Du kan även kontakta någon av våra regionchefer direkt om du vill diskutera direkt med dem, du hittar kontaktuppgifter här bredvid.

Dataskyddspolicy