Varför välja LRF Konsult?

Vad är det som gör LRF Konsult annorlunda än alla andra rådgivningsföretag? Hur vi särskiljer oss beskriver vi så här:

Vi är specialiserade på småföretagarnas villkor

LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag med 75 000 småföretagarkunder och 1 400 medarbetare på mer än 130 orter. Vi är specialiserade på småföretagarnas villkor. Vår rådgivning och unika branschdata ger bästa förutsättningar för ditt företag att utvecklas.

All rådgivning på ett ställe

Vi erbjuder branschspecifik rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, som ger affärsnytta för dig som småföretagare. Hos oss får du rätt råd för att få ditt företag att växa och en trygghet i livets alla skeden.

Det personliga alternativet för alla småföretagare

LRF Konsult är det personliga alternativet för alla småföretagare. Vi erbjuder den stora organisationens erfarenheter och resurser i kombination med lokal närvaro och förståelsen för ditt företag.

Smartare företagande med digitala tjänster

Vi erbjuder branschspecifika digitala tjänstepaket för ett smartare företagande med tryggheten av ett kundunikt fast pris. Med avstamp i bokslutet ser vi till att du får verklig användning av dina nyckeltal i realtid och kan ta rätt beslut. Genom vår kundportal möter vi våra kunder och samlar alla dina viktiga dokument.

LRF Konsult står för en hög kvalitet och förtroende

Vi är auktoriserade enligt Srf:s standard. Vår kvalitetsstämpel underlättar för dig som företagare i kontakt med banker och myndigheter.

 

Kontakta oss