Om oss

Träffa Sveriges största rådgivningsföretag

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag

Vi har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 70 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Varför välja LRF Konsult?

All rådgivning på ett ställe

Vi erbjuder branschspecifik rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, som ger affärsnytta för dig som småföretagare. Hos oss får du rätt råd för att få ditt företag att växa och en trygghet i livets alla skeden.

Det personliga alternativet

LRF Konsult är det personliga alternativet för alla småföretagare. Vi erbjuder den stora organisationens erfarenheter och resurser i kombination med lokal närvaro och förståelsen för ditt företag.

Vi är specialiserade på småföretagarnas villkor

LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag med 75 000 småföretagarkunder och 1 300 medarbetare på mer än 130 orter. Vi är specialiserade på småföretagarnas villkor. Vår rådgivning och unika branschdata ger bästa förutsättningar för ditt företag att utvecklas.

Hög kvalitet och förtroende

Vi är auktoriserade enligt Srf:s standard. Vår kvalitetsstämpel underlättar för dig som företagare i kontakt med banker och myndigheter.

Smartare företagande med digitala tjänster

Vi erbjuder branschspecifika digitala tjänstepaket för ett smartare företagande med tryggheten av ett kundunikt fast pris. Med avstamp i bokslutet ser vi till att du får verklig användning av dina nyckeltal i realtid och kan ta rätt beslut. Genom vår kundportal möter vi våra kunder och samlar alla dina viktiga dokument.

Vår ägare

LRF Konsult ägs till 75% av Altor Funds och till 25% av Lantbrukarnas Riksförbund.

Våra värderingar

Våra värderingar är en del i vårt kundlöfte. Utöver våra tjänster och vår kompetens ska kunden känna att vi alltid strävar efter att leverera över deras förväntningar i enlighet med våra värderingar:

  • Kundvärde som gör skillnad
  • Engagemang som syns och känns
  • Affärsmässighet i allt vi gör

Vill du sälja din byrå eller företag?

Vill du sälja din byrå eller bli en del i ett större rådgivningsföretag då har du kommit rätt. LRF Konsult vill stärka sin lokala närvaro genom att förvärva mindre byråer och verksamheter inom redovisning, juridik och fastighetsförmedling runt om i landet.

Vill du sälja din byrå eller företag?

Upptäck mer om oss på LRF Konsult

Se vad som händer hos oss

I Företagarbloggen hittar du massor av tips och råd kring ekonomi och andra aktuella frågor för dig som företagare.

Gå till bloggen
Loading...

Vill du skapa din egen historia?

Kom i kontakt med oss, var i Sverige du än är.

Kontakta oss