Jobba hos oss

Väx med oss till framtidens rådgivare

Arbeta på LRF Konsult

Bred kompetens över hela landet

Vi har specialister och rådgivare inom ekonomi, juridik, skatter, skog, lantbruk och fastighetsförmedling. Med fler än 135 kontor över hela landet finns vi nära våra kunder och samarbetspartner.

Sunda värderingar

Våra värderingar bygger på engagemang för det vi gör, förtroende från våra kunder och samarbetsparter, att vi är stolta över vårt arbete och att vi gör ett professionellt jobb.

Tid för utveckling

Som medarbetare i ett kunskapsföretag ska du hela tiden ha möjligheten att utvecklas och förkovra dig. Det är en strävan och en klar viljeyttring hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud av interna utbildningar och vi håller kompetensutvecklingen hos våra medarbetare högt och aktuellt på agendan.

För dig som är student

Som nyutexaminerad student och nyanställd hos oss erbjuder vi ett antal utbildningar som ger dig en bra start på din karriär hos oss.

Vi ger dig kraft att växa - så kom och väx med oss!

Som Sveriges största redovisningsföretag, en av Sveriges största arbetsgivare för jurister och som marknadsledande på förmedling av jord-och skogsfastigheter, kan vi erbjuda en kvalificerad rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling – allt under samma tak.

Vi erbjuder dig

  • En inspirerande arbetsmiljö
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • En positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta
Se våra lediga tjänster

Utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga

Som medarbetare får du de bästa förutsättningarna för att du ska kunna växa i din yrkesroll. Självklart finns god stöttning bland hjälpsamma kollegor och chefer. Redan som nyanställd får du snabbt eget ansvar och du arbetar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du. Du får chansen att göra skillnad i ditt arbete, varje dag, eftersom du arbetar med småföretagare som lever och brinner för sitt företag. Vår lokala närvaro och närhet till kunden präglar vår kultur, där vi har ett gemensamt mål: Att förenkla våra kunders vardag.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta.

Stöttning hela vägen

Som medarbetare får du de bästa förutsättningarna för att du ska kunna växa i din yrkesroll. Självklart finns god stöttning bland hjälpsamma kollegor och chefer.

Ansvar ökar självförtroendet

Redan som nyanställd får du snabbt eget ansvar och du arbetar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du. Vi tror att ansvar ökar självförtroendet.

Gör skillnad

Du får chansen att göra skillnad i ditt arbete, varje dag, eftersom du arbetar med småföretagare som lever och brinner för sitt företag. Vår lokala närvaro och närhet till kunden präglar vår kultur, där vi har ett gemensamt mål: Att förenkla våra kunders vardag.

Se filmen om karriär hos oss

Var med på en spännande förändringsresa

LRF Konsult ligger i framkant med nya digitala lösningar för både kund och medarbetare. Hos oss är det viktigt att du har intresse för utveckling, digitalisering, rådgivning och tillväxt då detta är naturliga delar i din arbetsvardag. Du är med och utvecklar arbetet och påverkar både kontorets och organisationens fortsatta tillväxt, där vi även har ett stort fokus på nykundsbearbetning. Vår bransch är inne på en spännande förändringsresa och som rådgivare hos oss blir du en del av den.

Vem är du?

Vi söker ständigt efter nya engagerade, affärsmässiga och kundmässiga redovisningskonsulter, jurister, mäklare, skogsekonomer, affärsrådgivare, lantmästare, jägmästare och agronomer!

Skicka in en generell intresseanmälan

LRF Konsult – en av Sveriges tio bästa arbetsgivare

För fjärde året i rad placerar sig LRF Konsult återigen som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare i Universums årliga mätning. LRF Konsult får i år placering nummer 10.

I mätningen för Sveriges Bästa Arbetsgivare är det de egna medarbetarna som bedömer sin arbetsgivare. Drygt 200 medarbetare har i mätningen betygsatt LRF Konsult som arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och vilja att rekommendera sin arbetsgivare, samt hur deras intresse ser ut för att byta arbetsgivare.

Katarina Klingspor- Det är fantastiskt roligt och viktigt att LRF Konsult återigen är en av Sveriges bästa arbetsgivare. Att placera sig så högt i rankingen ökar vår attraktionskraft och särskilt då den bygger på våra egna medarbetares bedömning. Våra medarbetare trivs och mår bra hos oss som arbetsgivare och detta blir ett tydligt bevis på att vi gör rätt saker. Trots stora förändringar i branschen och en tydlig förändringsresa framåt så får vi denna fina topplacering. Detta ökar våra möjligheter att generationsskifta och rekrytera våra framtida rådgivare som kan skapa kundvärde för landets småföretagare, säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult.

De bästa arbetsgivarna förknippas med en god arbetsmiljö, bra karriärmöjligheter, respekt för medarbetare, stort eget ansvar och att arbetsgivaren är framgångsrik på sin marknad. Detta är något som LRF Konsult verkligen har anammat.

Glädjande är att LRF Konsults resultat ökat från förra året

Det betyder att våra medarbetare i år har gett oss högre betyg än tidigare år. Att vår placering blir på plats 10 mot plats 6 förra året beror på att 4 nya bolag tagit sig upp på 10 topp listan. Att vara ett av 10 i topp av totalt 210 företag är ett mycket bra resultat.

Henrik Gradin- Vi ser ett stort intresse av vårt företag från potentiella medarbetare som aktivt söker sig till oss. Det pågår mycket förändring i branschen och kandidaterna ser oss som en stabil och utvecklingsorienterad organisation. Vår kultur präglas också av närhet till kunden genom våra många lokala kontor, säger Henrik Gradin, HR-chef på LRF Konsult och fortsätter:

– Ska man lägga sitt engagemang på ett jobb så är det också viktigt att känna att det är roligt. Det i kombination med tydliga mål, utvecklingsmöjligheter och bra ledarskap skapar engagemang och bra förutsättningar för att prestera.

Upptäck mer om oss på LRF Konsult