LRF Konsult – ett av Sveriges 100 karriärföretag för tredje året i rad

LRF Konsult har utsetts till ett av Sveriges 100 främsta Karriärföretag och är dessutom det enda företaget i redovisnings- och rådgivningsbranschen som har fått utmärkelsen.

LRF Konsult har bedömts ha ett gediget engagemang för sitt employer brand eftersom man erbjuder studenter, yrkesverksamma och young professionals extraordinära karriär- och utvecklingsmöjligheter. Det är också anledningen till att man tilldelats utmärkelsen. 800 av Sveriges företag och organisationer är med och tävlar om utmärkelsen, men endast 100 företag väljs ut.

Henrik Gradin- Det känns väldigt roligt att LRF Konsult som enda redovisnings- och rådgivningsföretag är ett av Sveriges 100 Karriärföretag. För oss är det viktigt att kunna erbjuda utvecklings- och karriärmöjligheter både för våra befintliga medarbetare och potentiella nya medarbetare. Att skapa rätt förutsättningar för att våra medarbetare ska kunna ge kvalificerad rådgivning till landets småföretagare, är oerhört viktigt för oss. Vi vet också att detta är avgörande satsningar för att kunna attrahera och rekrytera nya medarbetare framöver. Att vi dessutom har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare är ett bevis på att våra medarbetare trivs och utvecklas, säger Henrik Gradin, HR-chef

Karriärföretagen är en organisation som ska förenkla för Sveriges studenter, yrkesverksamma och young professionals att hitta sin framtida arbetsgivare genom att göra olika mätningar. Samtliga 800 företag och organisationer som medverkar i Karriärföretagen 2018 granskas av deras expertpanel bestående av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, social media och marknadsföring.

Portrait

Välkommen att kontakta mig!

Anna Sjöberg Burlage Tfn: 08-700 20 10 Välj ett annat kontor
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.