Våra nyhetsbrev

Här kan du teckna dig för att prenumerera på våra kostnadsfria nyhetsbrev.

Vad kan jag läsa i nyhetsbreven?

Beroende på ditt intresseområde och vad du vill veta mer om så kan du följa våra olika nyhetsbrev.

För dig som företagare så skickar vi varje månad ut två olika typer av nyhetsbrev anpassat till dig som företagare och ett annat med specifik fokus på skog och lantbruk. 

I dessa båda brev ger vi dig de senaste trenderna inom branschen och ger dig aktuell information samt tips och ideér till dig som är mark och skogsägare eller driver eget företag. Välj nedan vilket av dessa brev du är intresserad av att ta del av.

Är du student och sugen på en karriär inom LRF Konsult? Till dig skickar vi fyra gånger om året ut ett nyhetsbrev som berättar mer om LRF Konsult som arbetsgivare.

Här får du veta mer om utvecklings- och karriärmöjligheter på LRF Konsult, vad vi erbjuder dig som student (dvs Internship, praktik, exjobb och stipendium). Du får också träffa våra rådgivare och ta del av de senaste nyheterna på LRF Konsult. Välj student i alternativet nedan för att få ta del av dessa nyhetsbrev.

Prenumerera nu!

När jag fyller i min e-postadress nedan godkänner jag att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.

* obligatoriskt fält
Intresseområde