Specialistrådgivning

Unik rådgivning för just din bransch

Branschanpassad rådgivning för företagare med olika förutsättningar

Oavsett vilken bransch du är verksam inom har vi den kompetens som behövs för att du ska kunna känna dig trygg i vardagen, och alltid ha någon att vända dig till i svåra situationer.

Koll på jord och skog sedan 100 år

I över 100 år har vi arbetat nära företagare jord och skog, vilket gör att vi har en unik inblick i dessa särskilda förhållanden och villkor som lantbrukare och skogsägare präglas av. Vår rådgivning inom dessa områden innefattar bland annat kontakt med myndigheter, hjälp vid investeringar, kalkyler, ansökningar, redovisning och försäkringar. Som stöd har vi unikt jämförelsematerial som säkerställer att vi göra kvalificerade bedömningar vid kalkylering, investering och försäkringsersättning. Vilken fråga du än behöver hjälp med kan vi hitta en expert inom området – redo att ta sig an din utmaning.

Nominera årets spjutspetsföretag 2020

Driver du själv eller någon du känner ett lönsamt, hållbart och växande företag med basen i jord, skog, trädgård eller landsbygdens miljö? Nu kan du nominera företag till Årets spjutspets 2020. Tävlingen anordnas av Land Lantbruk, LRF Konsult, LRF Ungdomen samt Swedbank och Sparbankerna.

Gör din nominering redan idag

Specialiserad och branschanpassad rådgivning

EU-rådgivning

Vi erbjuder komplett rådgivning till lantbrukare som ska söka EU-stöd. Vi hjälper dig optimera din SAM-ansökan och se hur du på bästa sätt kan utnyttja EU-ersättningarna.

EU-rådgivning

Tvärvillkorsrådgivning

Vi kommer ut till din gård och hjälper dig få koll på alla de regler och villkor som gäller för din verksamhet – så att du kan vara säker på att klara en eventuell kontroll och få EU-stöd.

Försäkringsrådgivning

Vi har rådgivare som jobbar med försäkringsfrågor och stödjer och hjälper dig som företagare vid särskilt oförutsedda händelser, exempelvis brand och andra större skador på egendom eller fastighet.

Försäkringsrådgivning

Miljörådgivning

Vi hjälper dig på koll på alla de miljöregler, krav och tillstånd som krävs för att du ska kunna driva ett optimalt miljöarbete i din verksamhet, utföra egenkontroller och lämna in miljörapporter.

Energirådgivning

Våra energirådgivare hjälper lantbruksägare med energieffektivisering genom smarta val och rutiner, men även att sälja energi genom exempelvis solpaneler eller vindkraft. Vi tar fram energikartläggningar och konkreta handlingsplaner.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss

Kontakta oss!