Stödrättsbörs

Köpa, sälja eller hyra stödrätt på stödrättsbörsen

Hur fungerar stödrättsbörsen?

Det är helt gratis att annonsera på stödrättsbörsen här på lrfkonsult.se och det gör du genom att kontakta någon av våra lantbruks- eller EU-rådgivare. Rådgivaren lägger sedan ut objektet på våra listor nedan och där ligger det kvar tills affär sker. Maximal publiceringstid för ett objekt på listan är tre månader från att det först lades ut. Om det inte blivit någon affär, kan objektet läggas ut på nytt. I det fall det blir avtal debiterar vi för upprättandet av köpe- eller hyresavtalet mellan parterna och anmälan till Jordbruksverket. Vid hyra kan vi dessutom hjälpa till att upprätta arrendeavtal.

Här nedan på sidan hittar du köplistan respektive säljlistan över de stödrätter som finns tillgängliga via LRF Konsult. Stödrätter att hyra eller hyra ut finns också med i listorna.

Sälja, byta eller hyra ut stödrätt

I nedan tabell listas stödrätter som lantbrukare är intresserade av att sälja/byta/hyra ut. Önskar du komma i kontakt med någon på listan klickar du på kontaktpersonen och skickar ett e-postmeddelande eller ringer det aktuella kontoret.

Observera! Värdet på stödrätterna är exkl. förgröningsstöd. Uppfyller man kraven för förgröning är förgröningsstödet 54,05% av stödrättsvärdet.

Dag Typ av stödrätt Antal Genomsnittligt värde per stödrätt (Euro) Önskat pris per stödrätt i kr (exkl moms) Övrigt Kundansvarig Kontor
190507 Vanlig stödrätt_V 55 125,49 1100 Sälja stödrätt Bengt Nord, 063-157 106, bengt.nord@lrfkonsult.se Östersund
190527 Vanlig stödrätt_V 30 129 1300 Sälja stödrätt Jan Olsson, 040-10 52 13, jan.olsson2@lrfkonsult.se Malmö

Köpa/Hyra stödrätt

I nedan tabell listas stödrätter som lantbrukare är intresserade av att köpa eller hyra. Önskar du komma i kontakt med någon på listan klickar du på kontaktpersonen och skickar ett e-postmeddelande eller ringer det aktuella kontoret.

Dag Typ av stödrätt Antal Genomsnittligt värde per stödrätt (Euro) Önskat pris per stödrätt i kr (exkl moms) Övrigt Kundansvarig Kontor

Läs senaste från bloggen

Loading...

Kontakta oss

Kontakta oss!