Redovisning

Framgång i företaget med en expert på lönsamhet och utveckling

Redovisning som ger ordning och reda i ditt företags ekonomi

Deklarationer och momsredovisning är kanske inte en företagares största drivkrafter. Men att ha ordning och reda på ekonomin och känna en trygghet i att någon har koll på alla dina siffror – det är helt avgörande för att du ska kunna fatta goda beslut inför framtiden och utveckla företaget i rätt riktning. Vi är en erfaren redovisningsbyrå som hjälper dig få koll på företagets löpande ekonomi.

Våra redovisningskonsulter hjälper dig fatta rätt beslut

Redovisning kräver både mycket kunskap och tar en hel del tid. Om ditt företag inte har resurserna eller tiden att göra detta internt kan vi hjälpa dig. Våra specialister inom bokföring, lön och skatter ser till alla dina siffror redovisas på rätt sätt – oavsett vilket företag du driver.

Vi hjälper dig att lägga upp din redovisning så att du varje månad får fram relevanta nyckeltal för just ditt företag och kan utnyttja redovisningen för att fatta viktiga beslut. Samtidigt kan vi hjälpa till med allt från löneutbetalningar och fakturering till analys och rådgivning för att effektivisera och optimera företagets ekonomi. 

Redovisning behöver inte vara svårt med rätt hjälp

Du kanske inte behöver en revisor!

Du som har ett mindre aktiebolag kan lika tryggt och säkert välja att anlita en auktoriserad redovisningskonsult för att kontrollera ditt företags räkenskaper.

De företag som omfattas är aktiebolag som inte överskrider max 2 av följande värden:

  • 3 anställda
  • 1,5 miljoner i balansomslutning
  • 3 miljoner i nettoomsättning

 

Redovisningsbyrå på plats hos dig

Räcker tiden inte till för att sköta den ekonomiska administrationen? Då kanske en ekonomikonsult på plats kan vara till hjälp! Vi kan hjälpa till med all administration, t.ex. bokföring, fakturering och lönehantering.

Samtidigt får du en expert att bolla ekonomiska frågor med, och som kan ge lösningar som förenklar och förbättrar ditt företags ekonomi över tid.

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter

Våra auktoriserade redovisningskonsulter arbetar med ekonomisk rådgivning och sköter bokföring, bokslut och deklarationer för Sveriges småföretagare. Vi lägger stor vikt vid proaktiv rådgivning och har som mål att överträffa förväntningar varje dag. Våra rådgivare och redovisningskonsulter finns på drygt 130 orter runt om i Sverige, vilket gör att vi har koll på den lokala marknaden.  

I över 100 år har vi hjälpt företag med ekonomi, redovisning och bokföring. Det gör oss till en av Sveriges mest erfarna redovisningsbyråer. 2006 utsågs våra konsulter bland de första i Sverige att bli auktoriserade redovisningskonsulter utifrån SRF konsulternas standard. 

Gör en offertförfrågan

Gör en offertförfrågan