Juridik

En av Sveriges största juristbyråer med ditt unika behov av juridik i fokus

Våra tjänster inom juridik

Juridiska råd för företaget, familjen och fastigheten

Har du råkat ut för en tvist eller behöver du hjälp att formulera ett avtal som ska förhindra problem i framtiden? Hos oss får du hjälp av professionella och erfarna jurister – oavsett om det gäller privata ärenden, avtal för företaget eller frågor kring fastigheten.

Jurister med expertis inom allt från affärsjuridik till familjerätt

Vi hjälper alla som behöver juridisk rådgivning, och vi har omfattande kompetens inom såväl affärsjuridik och familjerätt som mer specialiserade frågor inom exempelvis mark- och miljörätt, värdering och arrende. Eftersom förutsättningarna skiljer sig åt i olika delar av landet och i olika branscher lägger vi stor vikt vid att anpassa vår rådgivning till just dina behov.

Med en jurist till hjälp kan du få ordning på allt från leverantörsavtal till testamente, bouppdelning och andra frågor – allt för att skapa en trygghet om något skulle hända. Våra rådgivare är redo att ge dig juridisk hjälp där det behövs.

Bloggtips: Hur påverkas familjen av mitt företag? 4 juridiska frågor och svar!

Sök bland våra jurister

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du söka bland alla våra jurister och se vilken kompetens som finns på din ort.

Hitta jurister

Läs vår blogg

I bloggen hittar du massor av tips och råd kring avtal och andra juridiska frågor för dig som företagare, fastighetsägare och privatperson.

Se fler inlägg
Loading...

Vill du skapa din egen historia?

Kom i kontakt med oss, var i Sverige du än är.

Kontakta oss