Utveckla ditt företag med oss

LRF Konsults affärsrådgivning hjälper dig att förverkliga dina idéer, utveckla ditt företag och nå dina affärsmål. Vi erbjuder rådgivning och utbildningar inom företagsledning, ekonomistyrning och affärsutveckling till ägarledda företag.

Vi som arbetar med Affärsrådgivning är specialister på att hjälpa dig att se möjligheterna och utveckla ditt företag. Vi riktar oss till ägarledda företag och hjälper till med allt från att styra och leda dagens företag till att utveckla morgondagens affärer. Allt som gör att du kan förverkliga dina planer och nå dina affärsmål.

Företagsrådgivning i hela Sverige

En viktig skillnad mot andra rådgivningsföretag är att våra affärsrådgivare finns där du har din verksamhet. Vi har 130 kontor över hela landet. Det betyder att du alltid har nära till personlig företagsrådgivning från våra experter och att det alltid finns kunskap om din lokala marknad.

Vi ser möjligheterna i ditt företag

Som affärsrådgivare arbetar vi nära våra kollegor inom ekonomi och redovisning, men när det behövs har vi också kollegor som är experter på juridik och fastighetsförmedling. Det gör att vi på LRF Konsult kan ha ett helhetsperspektiv på din situation och ditt företag. Därmed kan vi stödja och erbjuda företagsrådgivning genom företagets alla faser, från start till generationsskifte eller försäljning. Här kan du läsa mer om några utvalda tjänster och klicka dig vidare till alla våra tjänster och erbjudanden inom affärsrådgivning.

 

 

Subventionerad ekonomirådgivning för dig som drabbats av torkan

Fram t.o.m den 10 mars 2019 får du 70 % subventionerat på vår ekonomiska rådgivning tack vare stöd från europeiska landbygdsprogrammet. Läs mer om erbjudandet här»

Kontakta oss

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Vi skickar ut två olika nyhetsbrev kontinuerligt under året, ett för Skog och Lantbruk samt ett för Företag. Välkommen att prenumerera på ett av dem eller båda genom att göra din intresseanmälan. Det är självklart kostnadsfritt!