Affärsutveckling

För att ha ett berättigande som företagare måste man producera varor och tjänster som kunderna vill ha, idag och i framtiden. Oavsett om du säljer direkt till slutkund, till grossist, till kooperation, på torget, på nätet eller via offentlig upphandling måste du hela tiden utveckla ditt erbjudande efter marknadens förändringar

Att jobba med affärsutveckling i ditt företag kan ske på många sätt. Du kan öka intäkterna genom att förbättra kvaliteten och höja priset, eller hitta bättre betalande kunder. Du kan sänka kostnader genom att effektivisera verksamheten. Din affärsidé måste också löpande ses över så att den fortsatt matchar kundernas behov.

Modern företagsutveckling i hela landet

LRF Konsults affärsrådgivare har tillgång till moderna och kraftfulla rådgivningsverktyg genom det stora företagets resurser. Samtidigt finns vi genom våra 135 kontor över hela landet. På så vis kan vi erbjuda företagsutveckling nära din marknad, ditt affärsnätverk och samtidigt ha en djup förståelse för dina villkor. 

Anlita oss för affärsutveckling

Inom arbetet med företagsutveckling arbetar vi tillsammans med dig identifierar och jobbar med fokusområden för att utveckla din ekonomi, personal, försäljning, ledningsorganisation mm, vilket ger bättre utfall på sista raden. 

För att utveckla affären måste du löpande åter- och nyinvestera i verksamheten. Vi hjälper dig att räkna på lönsamhet och pay-off, samt att ta hänsyn till skatteeffekter och behov av juridiska handlingar. En bra och trygg affär kräver bra avtal vilket våra affärsrådgivare och jurister i samverkan kan bistå dig med. Läs mer under tjänsten Förhandlingsstöd

Klicka dig vidare och läs mer om våra tjänster och erbjudanden inom affärsutveckling. Du kan även fyll i formuläret nedan - så hör vi av oss till dig inom kort.

Kontakta oss