VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Företagarkollen

Som egenföretagare har du ingen chef som årligen kallar in till löne- och utvecklingssamtal. Skönt att slippa? Ja men ibland kanske du saknar ett bollplank som vägleder och utvecklar dig och ditt företag framåt.

LRF Konsult erbjuder flera former av utvecklingssamtal, däribland Företagarkollen, som hjälper dig att tydliggöra var du står med ditt företagande idag och var du vill vara om något eller några år. Rådgivaren utgår från just dina frågor, den fas ditt företag befinner sig i och dina behov. Samtalet kan handla om allt från att starta företag till att sälja det, eller från att investera i en utökad verksamhet till att avveckla och ställa om verksamheten.

Vad du får

  • Ett 2 timmar långt utvecklingssamtal för dig som företagare och för ditt företag.
  • Kontroll över företagets nuläge.
  • Mål på kort och lång sikt.
  • Konkreta tips och råd.
  • En handlingsplan, vem gör vad och när.

Företagarkollen kan även användas som ett startsamtal i en längre rådgivningsprocess, där du och rådgivaren får möjlighet att lära känna varandra och ringa in problemet och hur ni kan samarbeta för att hitta en lösning. Företagarkollen genomförs på LRF Konsults kontor nära dig. När det gäller större frågor eller när du vill att rådgivaren kommer till dig, rekommenderar vi tjänsten Framtidssamtal istället.