Framtidssamtal

Står du inför en större förändring i ditt företagande såsom nästa stora investering, en avveckling, ett generationsskifte eller ett kritiskt vägval i företagets fortsatta utveckling? Då kan det vara skönt att ha ett bollplank som hjälper dig att ta fram rätt beslutsunderlag så att du kan ta rätt beslut. En viktig del i det är att få grepp om var du varit, var du är och vart du vill i ditt företagande, såväl som VD som privatperson.

LRF Konsult har genomfört mer än 1 000 framtidsamtal med företagare runt om i Sverige och i utvärderingar vill mer än 90 % rekommendera tjänsten till en god vän. Framtidssamtalet görs normalt sett under en halvdag på din hemmaplan och du väljer själv vilka som ska vara med. Vid stora förändringar rekommenderar vi att alla berörda i familjen är med vid framtidssamtalet, t ex vid generationsskifte, nysatsningar eller avvecklingar. Ibland kan även anställda vara med, det avgör du som företagsledare utifrån behov och syfte.

Vad du får

  • Överblick och struktur.
  • En halvdags genomgång av ditt företag på din hemmaplan.
  • En tydlig handlingsplan med konkreta råd.
  • En telefonuppföljning inom tre månader.

Inför samtalet får du några förberedande frågor att reflektera kring. Efter samtalet ingår en telefonuppföljning inom tre månader. Framtidssamtalet dokumenteras i en handlingsplan med minst två konkreta råd.

Ett Framtidssamtal kostar 4 950 kr + moms, resa och restid.

Om du vill känna dig för innan du kopplar in alla berörda, eller om du vill känna av så att rådgivaren är rätt för just dina frågor just nu, kan ett alternativ till ett Framtidssamtal vara en Företagarkoll. Företagarkollen är ett 2 timmarssamtal på LRF Konsults kontor som också avslutas med en konkret handlingsplan.

Kontakta oss