VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Utvecklas i rollen som ledare — anmäl dig till Ledarpraktikan

Hjälp, bollplank och coachning i ledarskapsfrågor! Nu kör vi igång en ny säsong av Ledarpraktikan, utvecklingskonceptet för dig som driver egen verksamhet eller har en ledande befattning.

Ledarpraktikan löper under 8 månader. Konceptet bygger på tre gemensamma nätverksträffar med enskild coachning mellan träffarna.

  • Träff 1: Konsten att leda sig själv
  • Träff 2: Konsten att leda andra
  • Träff 3: Konsten att leda sin verksamhet

Baserad utifrån lantbruksföretagares verkliga behov och utmaningar! Författarna har tillfört sina erfarenheter och bygger på förankrad forskningen inom området. Du får med dig praktiska och användbara verktyg som hjälper dig att leda med kortfattade förklaringar till människors sätt att tänka, kommunicera och agera.

Varmt välkomna till första träffen! 

När?

24-25 januari 2018

Tid?

12.30 (uppstart och avslut med lunch)

Var är det?

Hotell Björkhaga, Mullsjö. Läs mer på www.hotellbjorkhaga.se. Datum för den andra och tredje träffen bestämmer vi tillsammans i gruppen under Träff 1.

Kostnad och anmälan

Gör din anmälan i nedan formulär. Första deltagaren från ett företag 38 000 kr, andra deltagen från samma företag 19 000 kr. Kostnaden delfaktureras under 2018 i samband med de tre nätverksträffarna.

Kostnad för kost och logi tillkommer, vilket betalas på plats. Anmäla är bindande.
Sista dag för anmälan är 9 januari 2018. Gruppen har begränsad storlek på mellan 8-12 deltagare, så anmäl er så fort som möjligt för att komma med i säsongens omgång!

Namn
Epost
Telefonnummer
 

 

Frågor och funderingar?

Kontakta Helena Börjesson, LRF Konsult, genom formuläret här bredvid.

Väl mött önskar vi Ledarpraktikercoacher!