Bli Digital Företagare – skräddarsytt efter ditt företags behov

Vill du ha ett enkelt digitalt ekonomiverktyg och samtidigt ha trygghet av personlig rådgivning? Med Digital företagare kan du själv välja de tjänster som passar ditt företags behov och samtidigt få hjälp av en personlig rådgivare.

Digitalt Företagare - Digitala ekonomiverktyg och personlig rådgivning

Utifrån ditt företags behov skräddarsyr vi ditt Digitala Företagarpaket för att det ska passa dig. Därför spelar det ingen roll hur stort eller litet företag du har. Du får också ett företagsunikt månadspris utifrån dina val – allt för att du ska ha koll på dina kostnader.

Våra rådgivare är experter på småföretagares behov vilket gör att de har en förståelse för din affär och inte bara kan hjälpa dig med frågor som rör företagets ekonomi, utan också kan ge nya perspektiv på verksamheten och hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Offertförfrågan

Det här ingår i Digital Företagare 

I Digital Företagare ingår EkonomiOnline Bokföring, bokslut, deklaration, årshandling och tillgång till en personlig rådgivare. Du lägga till de tjänster som ditt företag behöver för att få administrationen mer effektiv. Bland annat kan du välja mellan löpande redovisning, lönehantering, elektronisk fakturahantering (EFH), tidsredovisning, regelbunden rådgivning och mycket mer. Alltid till ett pris efter ditt företags behov.

Som Digital Företagare får du även tillgång till en personlig rådgivare som hjälper dig med frågor som rör företagets ekonomi, ger nya perspektiv på verksamheten och hjälper dig att fatta rätt beslut.

30 dagars nöjdhetsgaranti

Blir du som ny kund inte nöjd erbjuder vi dig 30 dagars nöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd med ditt köp får du pengarna tillbaka. 

Digital Företagare - Helhetslösning

Enkelt bokföringsprogram för dig som vill ha full koll på företagets ekonomi.

Bokför kvitton snabbt och enkelt genom att fota dem med mobilen.

Attestera fakturor via datorn, surfplattan eller mobilen.

Du kan se ditt företags siffror i realtid genom lättöverskådliga grafer.

Med Digital Företagare får du alltid till ett fast pris efter ditt företags behov.

Du får tillgång till en personlig rådgivare som hjälper dig med frågor som rör företagets ekonomi, ger nya perspektiv på verksamheten och hjälper dig fatta rätt beslut.

Med Digital Företagare väljer du tjänster efter ditt företags behov.