Digital Företagare för dig som hästföretagare

Vill du arbeta effektivt med din ekonomi, slippa pappersarbete och fokusera mer på din verksamhet? Då är Digital Företagare något för dig.

Med Digital Företagare får du som hästföretagare digitala redovisningstjänster och kan arbeta mer effektivt. Du som vill får även tillgång till en personlig rådgivare inom hästföretagande.

Det är enkelt och mobilt

Du hanterar den löpande bokföringen och fakturor direkt via din dator eller mobil. Samtidigt får du full koll på hur det går för ditt företag genom överskådlig grafik i analysverktyget.

Expertkompetens inom hästföretagande

Att våra rådgivare har expertkompetens om hästföretagarnas villkor och förutsättningar gör att de har en förståelse för din affär. De kan inte bara hjälpa dig med frågor som rör företagets ekonomi, utan också kan ge nya perspektiv på verksamheten som hjälper dig att fatta rätt beslut.

Vi skräddarsyr ditt digitala företagarpaket

Utifrån ditt företags behov skräddarsyr vi ditt Digitala Företagarpaket. Därför spelar det ingen roll hur stort eller litet företag du har, vi anpassar utformningen efter dig och vilka tjänster du behöver.

Offertförfrågan

Digital Företagare - Helhetslösning

Enkelt bokföringsprogram för dig som vill ha full koll på företagets ekonomi.

Bokför kvitton snabbt och enkelt genom att fota dem med mobilen.

Attestera fakturor via datorn, surfplattan eller mobilen.

Du kan se ditt företags siffror i realtid genom lättöverskådliga grafer.

Med Digital Företagare får du alltid till ett fast pris efter ditt företags behov.

Du får tillgång till en personlig rådgivare som hjälper dig med frågor som rör företagets ekonomi, ger nya perspektiv på verksamheten och hjälper dig fatta rätt beslut.

Med Digital Företagare väljer du tjänster efter ditt företags behov.

Bli Digital Företagare

  

 

Läs mer om Digital Företagare

All information om vårt digitala paketerbjudande som gör ditt företagande enklare.

Startpaket - Digitala tjänster

För att du enkelt ska komma igång med ditt företag i den nya digitala tjänsten och redan från start få ut mesta möjliga nytta erbjuder vi dig ett Startpaket.