Ditt kontor på fickan, EkonomiOnline

Hantera din löpande redovisning och fakturering på webben. Med vår paketlösning EkonomiOnline kan du enkelt få hjälp direkt av oss med ditt redovisningsarbete - var du än är.

Beroende på hur ditt företag ser ut eller vilken situation du befi nner dig i, kan du smidigt forma din paketlösning genom att köpa till fler tjänster. Det kan exempelvis vara lönetjänst om du har anställd personal eller affärsutveckling när du vill utveckla ditt företag.

Bokföring online

EkonomiOnline förenklar din vardag och du får enkelt ordning och reda på din verksamhet. Du registrerar smidigt verifikationer och leverantörsfakturor och i programmet finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet med ditt företag, oavsett hur stort eller litet det är och oavsett mängden transaktioner.

Andra tjänster i EkonomiOnline

  • FAKTURERING – I faktureringsprogrammet får du en tydlig bild över vilka fakturor som är betalda och vilka som inte är det. Du skapar enkelt fakturor och kan registrera inbetalningar automatiskt via fil från banken.
  • AUTOGIRO – Återkommande fakturering till dina kunder, t ex abonnemangs- eller transaktionsfakturor? Förenkla din hantering av återkommande fakturering till dina kunder via autogiro. Du sparar mycket tid genom att slippa arbetet med påminnelser och krav – banken ser till att pengarna landar på ditt konto på förfallodagen! Autogiro stödjer Bankgirots nya filformat och kan naturligtvis kopplas ihop med våra bokförings -och faktureringsprogram.
  • ANLÄGGNINGSREGISTER – Med anläggningsregister får du lätt överblick över ditt företags tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar via det tydliga registret och kan när som helst skriva ut rapporter som hjälper dig att få ordning och reda i verksamheten. Dessutom kan du automatiskt överföra alla uppgifter till din dagliga bokföring och programmet.
  • LÖN – Alla uppskattar att få lön för mödan. Lön är ett program för företag som själva vill ha koll på sin lönehantering, allt från lönebesked och arbetsgivardeklarationer till kontrolluppgifter. Med funktioner som semesterhantering med semesterskuldlista, lönebesked via e-post, arbetstidsschema, kalendarium och mycket mer har vårt löneprogram det du behöver för att du ska kunna göra löner för tjänstemän, arbetare, handels- och metallanställda.
  • TIDREDOVISNING – Allt blir enklare om du håller ordning på din och dina medarbetares tid. I tidredovisningen kan fakturaunderlag och löneutbetalningar genereras automatiskt efter dina önskemål i det flexibla programmet som du skräddarsyr för att passa just ditt företag. Du och dina medarbetare kommer åt att redovisa inarbetad tid när och var ni vill.
  • ORDER – Med orderprogrammet skapar du enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra och även kan kopplas till Faktureringen. Du sköter snabbt och smidigt arbetet på plats ute hos kund och vill du inte skriva ut och skicka dina offerter och orders via post så gör du det via e-post med ett knapptryck i programmet.
  • ARKIVPLATS – Skanna in fakturor och verifikat, eller be din leverantör att e-posta fakturan direkt till arkivplatsen, för att sedan koppla den till bokföringen. Du har också säker förvaring för dina viktiga dokument, som du kan dela med dina medarbetare, varsomhelst, närsomhelst, hursomhelst.
  • CRM SÄLJSTÖD – I säljstöd hanterar du med enkelhet dina olika kontakter, möten och utskick via e-post och sms. Vårt säljstöd är flexibelt och kan formas för att passa just din verksamhet och med en omfattande sökfunktion kan du lätt sortera ut och utföra ändringar eller skapa aktiviteter på flera kontakter samtidigt.

Kontakta oss