Bokföring

Företagets bokföring kan utföras på många sätt, allt ifrån de modernaste redovisningsprogram som finns som molntjänster till traditionella bokföringsprogram och kassajournaler. Upplägget anpassas efter dina behov och önskningar. Men oavsett vilket system är det ett viktigt arbete som ska utföras på ett korrekt sätt. Krångligt? Nej, inte när man kan det.

För alla företag är det viktigt att hålla koll på verksamhetens resultat. När väl bokföringen är klar, alla kvitton och fakturor är hanterade, lönerna och skatterna betalda, är det dags att se hur verksamheten egentligen går. Detta arbete kallas för redovisning och omfattar allt från att ta fram månadsrapporter till genomförande av bokslut.

I denna process kontrolleras att alla siffror har hamnat rätt och en sammanställning för den aktuella perioden tas fram. Normalt ska detta göras varje månad för att du som företagare ska få en kontinuerlig kontroll över företagets ekonomiska nuläge. Vid verksamhetsårets slut ska sedan årets samtliga siffror sammanställas i ett bokslut, och slutligen ska årsredovisning och deklaration tas fram. Allt detta ingår i redovisningsarbetet.

Vad du får

  • En tydlig överblick över ekonomin
  • Hjälp att sammanställa månadsrapporter och bokslut
  • Användbar redovisning
  • Hjälp med framtagande av deklarationer

Arbetet med redovisning kräver både kunskap och tar en hel del tid. Om ditt företag inte klarar detta internt, kan vi på LRF Konsult hjälpa dig. Vi har specialister inom bokföring, löner och skatter som kan se till att alla dina siffror redovisas rätt.

Genom att använda våra moderna system kan vi hjälpa dig att lägga upp din redovisning så att du varje månad får fram relevanta nyckeltal för just ditt företag, dvs du ska ha nytta av din redovisning.

Vi erbjuder även en kontorstjänst, då kommer en av våra specialister till ditt kontor och utför arbetet på plats hos dig. Så ofta eller sällan du önskar. Självklart kan du också lämna in ditt bokföringsmaterial till oss, vi kan även hjälpa till att sköta ditt företags utbetalningar och fakturering.

Vill du ha hjälp att optimera ditt företags ekonomi kan vi även erbjuda analys och rådgivning.

Offertförfrågan